Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

IATA 4.2 Spontaneously combustible label, 100mm x 100mm, 1.000 etiketten, core 76mm

Papier van verantwoorde herkomst

Waarschuwings- etiketten
IATA

Prijs vanaf:

€ 27,55 Per stuk

Excl. BTW

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact op met u.

 

  • Onbedrukte etiketten voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

  • niet goed, geld terug

  • Al meer dan 80.000 tevreden klanten

  • Op rekening bestellen is mogelijk

Meer informatie

Eén van de IATA labels van Zolemba is het IATA 4.2 Spontaneously combustible label. Bij het luchttransport van spontaan ontvlambare stoffen is het verplicht om de goederen aan te duiden met IATA Spontaneously combustible labels. Speciaal hiervoor heeft Zolemba een ruim assortiment met IATA labels welke voldoen aan de eisen van de ICAO(International Civil Aviation Organisation).


Het IATA 4.2 Spontaneously combustible label is gemaakt van hoogglans PP(polypropyleen) in de kleur rood en wit en heeft een permanente lijmsoort.


Voor iedere situatie kunt u bij Zolemba een geschikt waarschuwingsetiket vinden. Staat uw etiket er niet tussen? Neem dan contact op met Zolemba.

IATA 4.2 Spontaneously combustible labels. Deze waarschuwingsetiketten zijn gemaakt van PP(Polypropyleen) en hebben een permanente lijmkracht. De kern van deze rol is 76mm.

Specificaties

Waarschuwings- etiketten

IATA

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.