Onbedrukte etiketten op werkdagen voor 21:00 uur besteld en betaald, volgende werkdag geleverd. info

Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Klantenservice

Contact met Zolemba

Kies uit onderstaande opties om het beste antwoord op uw vraag te vinden.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30-17:00 uur. Bij Zolemba draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze producten of service, dan horen wij dit graag. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon en mailen mag natuurlijk altijd.


 

+31 (0)53 737 0160

Direct contact

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur 

Zaterdag & Zondag: gesloten

 

 

online contact opnemen

 

Meest gestelde vragen

 • Hoe voeg ik een adres in mijn account toe?

  Bij "Stap 3 Verzending" kunt u bij "kies een ander/nieuw verzendadres" een adres toevoegen en deze bewaren in uw account. U kunt ook meteen naar uw account gaan en bij "adressen" een adres toevoegen of evt. verwijderen.

 • Bestandsformaten

  Bij het bestandsformaat moet u er rekening mee houden dat dit hetzelfde is als wat u bestelt, dit is het formaat nadat we het etiket op maat hebben gestanst. Een goed opgemaakt document heeft ook altijd de juiste beeldinstellingen van 2 mm rondom, neem hier ook de veiligheidsmarge van 2 mm in acht. Sla uw document altijd op als PDF.

   

   

 • Wanneer moet ik mijn bestand uploaden?

  Dit doet u na het afrekenen. U kunt dan gelijk uw bestanden uploaden.
  Als bestand kunt u een PDF uploaden.

 • Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?

  U kunt uw kortingscode invoeren tijdens het controleren van de bestelling.

 • Wat is het verschil tussen permanent en verwijderbaar?

  Wij bieden nagenoeg al onze labels aan met 2 lijmsoorten: permanent en verwijderbaar. Permanent wil zeggen dat het label goed blijft plakken op uw product. Deze lijmsoort heeft een goede hechting op een breed scala aan materialen.
  Verwijderbaar wil zeggen dat het label blijft plakken, maar dat u het label makkelijk kunt verwijderen/afnemen, zonder dat er lijmresten achterblijven.

 • Hoe kan ik mijn bestelling terugzenden?

  Om uw bestelling te retourneren adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Stuur een mail naar service@zolemba.nl. 

   

  Let op! Op maat gemaakte artikelen mogen niet worden geretourneerd. Wel mogen op maat gemaakte artikelen worden gereclameerd, indien deze foutief zijn geleverd.