Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Retourneren

 • Hoe kan ik mijn bestelling terugzenden?

  Artikelen retourneren  


  Alle voorwaarden omtrent retournaties zijn opgenomen in de algemene voorwaarden

   

  Wanneer mag ik mijn artikelen retourneren? 

  Binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, indien voldaan aan de volgende voorwaarden: 

  • De artikelen zijn onbeschadigd. 
  • De artikelen zijn ongebruikt en compleet.
  • De artikelen zijn niet volgens eigen individuele keuzes of beslissingen en specificaties vervaardigd, of ze zijn niet duidelijk voor een specifiek persoon bestemd. 

   

  Hoe retourneer ik mijn artikelen?

  Vul het RMA-formulier in en print het uit. Een opgaaf van reden is niet verplicht, maar we horen het graag om onze service te kunnen verbeteren. Voeg het RMA-formulier toe aan de zending. Gaan er meerdere dozen retour, voeg dan a.u.b. in elk doos een afzonderlijk formulier.

   

  Verstuur uw retourzending naar: 
  Zolemba BV 
  Nijverheidsstraat 16 
  7482 GZ  
  Haaksbergen 

   

  Wat gebeurt er daarna? 

  We mailen u wanneer we de artikelen in ontvangst hebben genomen. Vervolgens boeken wij het aankoopbedrag terug. De kosten voor het retourneren liggen bij de koper van de artikelen. 
  Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort, heeft u het binnen deze termijn nog niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. 


  Wanneer 14 dagen verstreken zijn, zijn wij niet verplicht om retourzendingen te accepteren. Wettelijk gezien moet kennisgeving van klachten binnen bekwame tijd. In onze Algemene Voorwaarden is opgenomen dat wij 30 dagen als bekwame tijd beschouwen. 

 • Afhandeling van een terugzending.

  Zolemba handelt retourzendingen en reclamaties op verschillende manieren af.

   

  Retouren worden door uzelf aan Zolemba verzonden op uw eigen kosten. Zodra u uw order bij ons als retourzending heeft aangemeld, dient u de bevestiging van deze aanmelding met uw pakket samen naar ons terug te zenden.

   

  Reclamaties worden na aanmelding van terugzending door DHL bij u op locatie opgehaald. Zodra u de reclamatie heeft ingediend, wordt door Zolemba de verzendmaatschappij DHL gecontacteerd.

  Als u de reclamatie bij Zolemba indient, wordt uw terugzending meestal de volgende werkdag door DHL opgehaald. Het pakket dient dan voor pick-up gereed te zijn. U wordt immers op de hoogte gesteld van het proces en wanneer DHL uw poststuk op komt halen.

 • Waar moet ik de retourzending naartoe sturen?

  De retourzending dient aan onderstaand adres te worden verzonden onder vermelding van uw ordernummer:

   

  Zolemba B.V.

  Nijverheidsstraat 16

  7482 GZ Haaksbergen

  Nederland

 • Wie betaald het terugzenden van de bestelling?

  Indien u uw bestelling op eigen initiatief terug wilt zenden, komen de verzendkosten voor uw rekening. U dient de bestelling dan retour te zenden.

   

  Als uw bestelling foutief, incompleet of defect is geleverd, moet de zending gereclameerd worden. Een reclamatie wordt betaald door Zolemba.

  Meer informatie omtrent retouren en reclamatie zie "Moet ik mijn bestelling retourneren of reclameren?".

 • Binnen welke termijn ontvang ik mijn aankoopbedrag retour?

  Zodra uw retourzending door Zolemba is ontvangen, wordt u op de hoogte gesteld van de afhandeling. Wij streven ernaar het bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw rekening.

   

  Graag willen wij u erop wijzen dat uw verzendkosten niet worden vergoed, indien u op eigen initiatief uw bestelling retour heeft gezonden aan ons (zoals beschreven in "Moet ik mijn bestelling retourneren of reclameren?").

 • Kan de retourzending persoonlijk op locatie afgeleverd worden?

  Het is mogelijk uw retourpakket persoonlijk bij ons af te leveren. In dit geval vervallen voor u de kosten voor een retourzending.  

  Indien u ervoor kiest om uw pakket persoonlijk bij ons af te leveren, verzoeken wij u, vooraf contact op te nemen met onze klantenservice.

  U kunt uw pakket afleveren op onderstaand adres:

   

  Zolemba B.V. 

  Nijverheidsstraat 16

  7482 GZ Haaksbergen

  Nederland

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.