Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw labelprinters

Labelprinters voor direct gebruik

 

Voor veel bedrijven is een labelprinter onmisbaar geworden. Het gebruik van een labelprinter geeft namelijk tijdsbesparing in het frankeren van bijvoorbeeld pakketten of poststukken. Daarnaast kunnen barcodes, logo’s, productgegevens en/of NAW-gegevens geprint worden op een etiket met behulp van een labelprinter. Voor veel toepassingen is een labelprinter dus zeer geschikt die een enorme tijdsbesparing oplevert.

 

Ons assortiment kent vier verschillende merken labelprinters:

  • Dymo labelprinters
  • Brother labelprinters
  • Toshiba labelprinters
  • Zebra labelprinters
  • Bixolon
  • Star
  • Godex

Een labelprinter, van bovengenoemde merken, print altijd op thermische etiketten. Deze printtechniek is onder te verdelen in direct thermisch en thermisch transfer.

 

Direct thermische labelprinters hebben als grote voordeel dat ze geen gebruikt maken van inkt. Hierdoor heeft u na aanschaf geen extra kosten, enkel het gebruikt van de etiketten brengt extra kosten met zich mee. Dit komt omdat direct thermische labelprinters gebruik maken van warmte. Het thermische papier dat in de labelprinter wordt verhit waarna het etiket bedrukt is. Het enigste wat u nodig bent zijn thermische etiketten. Het nadeel is daarbij wel dat er geen kleur geprint kan worden, enkel zwart. In ons assortiment zijn alle Dymo, Brother en Zebra printers, direct thermische labelprinters.

 

Een thermisch transfer labelprinter maakt daarentegen gebruik van een lint. Dit lint wordt ook wel het inktlint genoemd. Het lint wordt verhit waarna de inkt achterblijft op het etiket. Het grote voordeel van een thermisch transfer printer is dat deze op zowel thermisch papier als op andere materialen kan printen zoals papier en PP. Het enigste wat u nodig bent zijn etiketten en het inktlint. In ons assortiment zijn het enkel de Toshiba printers die in de categorie thermisch transfer printers vallen.

 

Bent u opzoek naar een direct thermisch- of een thermisch transfer labelprinter. Bel of mail dan gerust met een van onze collega’s en vraag naar de mogelijkheden van de verschillende printers.

 

Bestel hier uw labelprinter

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.