0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Star Labelprinter TSP800II

Star Labelprinter TSP800II

De Star Labelprinter TSP800II is een compacte, hoogwaardige thermische bonprinter incl. automatisch snijmes voor ontvangstbewijzen, tickets en labels. U kunt razendsnel in een hoge kwaliteit thermisch printen met de Star Labelprinter TSP800II.

Prijs vanaf:

€ 485,00 Per stuk

Onze etiketten zijn 100% BPA vrij.

Geleverd binnen 1 werkdag

Specificaties

Merk

Star

Printerserie

Star TSP800II

Printer type

Desktop printers

Netwerkaansluiting

Nee

Meer informatie

De Star Labelprinter TSP800II is een compacte, hoogwaardige thermische bonprinter incl. automatisch snijmes voor ontvangstbewijzen, tickets en labels. U kunt razendsnel in een hoge kwaliteit thermisch printen met de Star Labelprinter TSP800II. Deze drukt tot 180mm per seconde, middels thermische printtechnologie waardoor er geen toner of inktlint nodig is. De rollen kunnen heel makkelijk en snel worden vervangen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Dankzij het 'Drop-In-&-Print' systeem kan de gebruiker de nieuwe papierrol heel makkelijk plaatsen in de printer.  Kan in rood/zwart printen. Een printkwaliteit van 203 dpi zorgt voor scherp gedrukte afbeeldingen op uw etiketten. Tweekleurendruk en het grote logo-geheugen zorgen ervoor dat u merkbaar efficiënte lay-outs maakt. Dankzij de compacte footprint (180x213x148 mm), de optionele wand- en verticale mounts, plus de stijlvolle kleurenopties van zwart en wit, integreert dit apparaat zich naadloos in een POS-omgeving. De seriële en parallelle standaard interfaces, evenals de afneembare interface USB en ethernet bieden u meer flexibiliteit. De TSP800II is geschikt voor PC en Mac, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10, Mac OS X 10.5 of hoger.

 

Download hier gratis uw Star TSP800II handleiding.

Star TSP700-800 compatible labels
  • 70mm x 30mm
  • 1.000 etiketten
  • permanente lijm
  • Direct thermisch (top)
Bekijk product
Star TSP700-800 moeder-kind etiket
  • 70mm x 47mm
  • 630 etiketten
  • permanente lijm
  • Direct thermisch (top)
Bekijk product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.