Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Zebra GK420D ethernet (GK42-202220-000)

Niet meer leverbaar
Met netwerkaansluiting
Merk
Zebra
Printtechnologie
Direct Thermisch
Aansluiting
Ethernet LAN
Aansluiting
USB
Netwerkaansluiting
Ja
Resolutie
203dpi
Max. print breedte
104mm
Max. kerndoorsnede
25mm

Prijs vanaf:

€ 359,99 Per stuk

Excl. BTW

Meer informatie

Ons netwerk model van de Zebra printers is de Zebra GK420D ethernet. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktopapparaten van Zebra. Een groot voordeel van de Zebra GK420D ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt. De printer is geschikt voor etiketten van 25 tot 104 mm breed. Deze Zebra printer print 127mm per seconde. De labelprinter maakt gebruik van de direct thermische printtechnologie waardoor er geen inkt, toner of inktlint nodig is. Tevens beschikt deze printer zowel over de EPL- als ZPL-programmeertalen, waarmee u de printer aanstuurt. Een printresolutie van 203 dpi zorgt voor indrukwekkende etiketten. De printer beschikt over een USB poort en ethernet aansluiting. De GK420D ethernet is geschikt voor PC, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10.


* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

 

Download hier gratis uw Zebra GK420D handleiding (Engels).

 

Handleiding

Ons netwerk model van de Zebra printers is de Zebra GK420D ethernet. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktop apparaten van Zebra. Een groot voordeel van de Zebra GK420D ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt.

 

Deze printer is geschikt voor rollen met een 25mm kern. Met gebruik van onze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken.

Specificaties

Merk

Zebra

Printtechnologie

Direct Thermisch

Printerserie

Zebra GK420D

Aansluiting

Ethernet LAN

USB

Netwerkaansluiting

Ja

Resolutie

203dpi

Max. print breedte

104mm

Max. kerndoorsnede

25mm

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.