Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Zebra GK420T ethernet (GK42-102221-000)

Niet meer leverbaar
Met netwerkaansluiting
Merk
Zebra
Printtechnologie
Thermisch Transfer
Aansluiting
Ethernet LAN
Aansluiting
USB
Netwerkaansluiting
Ja
Resolutie
203dpi
Max. print breedte
104mm
Max. kerndoorsnede
25mm
Levertijd
-

Prijs vanaf:

€ 491,40 Per stuk

Excl. BTW

Meer informatie

Een thermal netwerk model van de Zebra printers is de Zebra GK420T ethernet. Deze thermal printer is één van de modernste desktopapparaten van Zebra. Een groot voordeel van de Zebra GK420T ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt. Tevens is het voordeel van deze printer dat hij direct thermisch, maar ook thermal transfer kan printen. Voor thermal transfer printen dient u een ribbon (inktlint) in de printer te plaatsen. Deze wordt niet meegeleverd. De printer is geschikt voor etiketten van 25 tot 104 mm breed. Deze Zebra printer print 127mm per seconde. Tevens beschikt deze printer zowel over de EPL- als ZPL-programmeertalen, waarmee u de printer aanstuurt. Een printresolutie van 203 dpi zorgt voor indrukwekkende etiketten. De printer beschikt over een USB poort en ethernet aansluiting. De GK420T ethernet is geschikt voor PC, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10.


* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

 

Download hier gratis uw Zebra GK420T ethernet handleiding (Engels).

Een thermal netwerk model van de Zebra printers is de Zebra GK420T ethernet. Deze thermal printer is één van de modernste desktopapparaten van Zebra. Een groot voordeel van de Zebra GK420T ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt.

 

Deze printer is geschikt voor rollen met een 25mm kern. Met gebruik van onze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken.

Specificaties

Merk

Zebra

Printtechnologie

Thermisch Transfer

Printerserie

Zebra GK420T

Aansluiting

Ethernet LAN

USB

Netwerkaansluiting

Ja

Resolutie

203dpi

Max. print breedte

104mm

Max. kerndoorsnede

25mm

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.