Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Etiketten op rol bedrukt

 

Bij Zolemba kunt u naast de thermische etiketten ook etiketten bestellen die op rol zijn bedrukt. Wilt u etiketten op rol bestellen, dan bent u bij Zolemba aan het juiste adres! De etiketten op rol bedrukt gebeurd op eigen locatie. Zolemba heeft een eigen machinepark waar alle etiketten op rol bedrukt worden. Dit gebeurd op maat. U kunt dankzij onze gebruiksvriendelijk tool op onze website snel en gemakkelijk etiketten op rol bestellen. De etiketten op rol bedrukt kunt u krijgen, geheel naar eigen wens! Wij produceren de rol etiketten in de kleuren en formaat die u via onze tool hebt doorgegeven.

 

Doordat wij zelf produceren is het mogelijk om de etiketten op rol bedrukt snel te leveren. U besteld namelijk direct bij de producent. Wij zijn dus niet afhankelijk

van derden. De etiketten op rol bedrukt worden altijd uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Wij leveren alleen etiketten op rol van de beste printkwaliteit. Door de eigen productie kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Onze opgeleide personeelsleden kunnen ervoor zorgdragen dat u etiketten op rol bedrukt krijgt van de beste printkwaliteit. Daarnaast heeft Zolemba ook ronde stickers, logo stickers, raamstickers en afneembare etiketten.

 

Sinds het bestaan van Zolemba in 2008, hechten wij veel waarde aan service en kwaliteit. Naast een goede service en kwaliteit kunnen wij onze etiketten tegen scherpe prijzen aanbieden. Dit heeft ertoe geleid dat wij in 24 Europese landen meer dan 16.000 tevreden klanten hebben. Daarnaast hebben wij in 2012 een nieuwe vestiging geopend in Duitsland.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.