Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

UPS starterspakket: Bixolon SLP-DX420EG ethernet printer + 12 rollen Bixolon compatible labels 102mm x 150mm

Niet meer leverbaar
Bixolon

Papier van verantwoorde herkomst

Merk
Bixolon
Netwerkaansluiting
Ja
Met Printer
Ja
Koeriersbedrijven
UPS

Prijs vanaf:

€ 295,00 Per stuk

Excl. BTW

 

  • Onbedrukte etiketten voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

  • niet goed, geld terug

  • Al meer dan 80.000 tevreden klanten

  • Op rekening bestellen is mogelijk

Meer informatie

Alles wat u nodig heeft in één pakket. In dit starterspakket ontvangt u een netwerk Bixolon labelprinter, SLP-DX420EG ethernet, incl. de juiste verzendetiketten voor UPS (ook wel bekend als model 800264-605). Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht. Een groot voordeel van de Bixolon SLP-DX420EG ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt.
In het starterspakket zitten de volgende artikelen:

Thermisch materiaal houdt in dat deze labels met een thermische printer, namelijk de Bixolon SLP-DX420EG ethernet, te bedrukken zijn. Thermische labels verkleuren door middel van warmte, er is dus geen inkt nodig in de printer. De Bixolon compatible labels 102mm x 150mm worden gebruikt voor de UPS verzendlabels, ook wel shipping labels genoemd.

 

Deze printer wordt geleverd zonder USB kabel. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

 

* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

Compatible Bixolon 102mm x 150mm labels koopt u snel en makkelijk bij Zolemba

Bent u toe aan nieuwe Bixolon labels? Vergeet de prijzige, originele producten. Zolemba levert u dezelfde kwaliteit voor een veel betere prijs.

Alles wat u nodig heeft in één pakket. In dit starterspakket ontvangt u een netwerk Bixolon labelprinter, SLP-DX420EG ethernet, incl. de juiste verzendetiketten voor UPS (ook wel bekend als model 800264-605). Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht.

 

fsc Papier van verantwoorde herkomst.

Specificaties

Merk

Bixolon

Printerserie

Bixolon SLP-DX420G

Netwerkaansluiting

Ja

Met Printer

Ja

Koeriersbedrijven

UPS

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.