Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Kantooretiketten

Wil jij je werk makkelijker en overzichtelijker maken? Bestel je kantoor etiketten bij Zolemba.  Wij hebben een groot assortiment aan kantooretiketten die je op kantoor kunt gebruiken.

 

Zolemba levert de compatible Dymo 99019 labels. De 99019 wordt gebruikt als ordner etiket. Deze ordner etiketten zijn blanco leverbaar met een permanente of verwijderbare lijmsoort. Ook heeft Zolemba een smallere variant, dit is de compatible Dymo 99018. Deze is verkrijgbaar in blanco kleur met permanente of verwijderbare lijm.

 

Adres etiketten voor kantoor online bestellen

Tegenwoordig worden steeds vaker adresetiketten gebruikt naast de standaard kantooretiketten. Om een brief netjes te versturen kun je het adres van een klant op een adresetiket printen en op de envelop plakken. Deze adreslabels bieden wij in alle soorten, maten en kleuren! Als je een opvallend label wilt, kun je kiezen voor de volgende kleuren; blauw, geel, groen, oranje, rood, roze of zeegroen. Wil je het zakelijker houden dan kies je een blanco adresetiket. Verstuur je vaker pakketten? Dan hebben wij deze adreslabels ook in grotere formaten.

Digitale postzegels
Gebruik je digitale postzegels bij het verzenden van post of pakketten? Dan heeft Zolemba ook labels met de perfecte afmeting om te dienen als digitale postzegel. Dit zijn dezelfde kantooretiketten die ook als adresetiketten te gebruiken zijn.

 

Labelprinters voor kantooretiketten

Om kantooretiketten te kunnen printen is een labelprinter onmisbaar op kantoor. Ook deze zijn verkrijgbaar bij Zolemba. Zolemba levert printers van de merken: DYMO, Brother, Star, Seiko, Zebra en Godex. Ook kun je kiezen uit verschillende labelprinter aanbiedingen waarin je niet alleen een printer ontvangt, maar ook 10 rollen met etiketten.

 

Kantooretiketten bestellen

Bij de etiketten en label webshop van Zolemba bestel je makkelijk en snel Zebra van de beste kwaliteit. Doordat we onze eigen Zebra label rollen produceren kunnen we een snelle levering garanderen. Denk je eraan om je Zebra etiketten te bestellen voor 21.00 uur? Dan ontvang je jouw Zebra labels al de volgende werkdag!

 

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.7/5
Al meer dan 90.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
Klantenbeoordeling 4.7/ 5
Voor 21:00 besteld morgen in huis
Al meer dan 90.000 tevreden klanten

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.