Standaard etiketten maken met onze Online Configurator! - Zolemba

Standaard etiketten 

 

Zolemba heeft een groot assortiment met standaard etiketten. Deze standaard etiketten zijn altijd op voorraad en kunnen meteen naar u verzonden worden.

 

Het assortiment van de standaard etiketten bestaat uit:

 • Waarschuwingsstickers. Ook caution labels, gevarenstickers of veiligheidsstickers genoemd. Deze zijn goed te gebruiken op verzenddozen, maar ook op producten. De waarschuwingsetiketten zijn te verdelen in:
  • ADR en RID etiketten; gevaarlijke stoffen aanduiden bij transport
  • Behandelingsetiketten; hoe moet een product behandeld worden?
  • GHS etiketten; gevaarlijke stoffen aanduiden bij transport
  • IATA etiketten; gevaarlijke stoffen aanduiden bij transport
  • IMO etiketten; gevaarlijke stoffen aanduiden bij transport
  • Overige; o.a. "Heavy label", "Do not stack label" en "This side up label"

 

Bestel hier uw waarschuwingsstickers

 

 

De waarschuwingsstickers worden aangeboden in papier of in PP (Poly Propyleen).

 • Kortingsstickers. Zolemba heeft kortingsstickers in voorraad in de kleuren fluor geel en fluor oranje. Deze zijn gedrukt op papier en hebben een permanente lijm. De diameter van de kortingsstickers zijn 37mm. Deze zijn te bestellen met 10%, 20%, 30%, 40%, 50%, 60% en 70% korting. Iedere rol bevat 500 ronde kortingsstickers.
 • Horeca stickers. Ook HACCP stickers of voedseletiketten genoemd. Middels dit voedselcoderingssysteem moeten bedrijven voorkomen dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. Bij Zolemba kunt u bij de horeca stickers kiezen uit allergenen stickers en voedselcoderingsetiketten. U kunt kiezen voor een set, maar ook voor een enkele rol.

 

Bestel hier uw kortingsstickers

 

 

Heeft u speciale wensen? Of zitten uw standaard etiketten niet in ons assortiment? Geen enkel probleem! Via onze etiketconfigurator kunt u ook zelf uw etiket samenstellen. Zolemba produceert alle etiketten in haar eigen machinepark in Haaksbergen. Hierdoor kan een kwaliteitsgarantie afgegeven worden en zijn de producten altijd scherp geprijsd.


Als u nog vragen heeft over de standaard etiketten of de full color etiketten dan kunt u deze stellen via het online contactformulier of kunt u direct contact opnemen via het telefoonummer: +31 (0)53-7370160.

 

 

Bestel hier uw full color etiketten

 

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible