Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Uw eigen etiketten maken met onze configurator!

Het maken van je eigen bedrukte etiketten gaat makkelijk en snel met praktische 10 stappen configurator. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en stel jouw persoonlijke etiketten eenvoudig samen. Nadat je de ingevoerde gegevens hebt gecontroleerd hoef je alleen nog de gewenste levertijd en het ontwerp bestand te versturen. Bekijk onze aanleverspecificaties aan de rechterzijde.

 

Onze HP Indigo 6900 printers en ervaren drukkers staan garant voor de hoogste kwaliteit van full-color tot variabele data etiketten. Wist je dat het al mogelijk is dat wij uw bedrukte etiketten binnen 1 werkdag verzenden?

 

  • Eenvoudig geregeld in 10 stappen

  • Bepaal je eigen levertijd

  • Lever hierna je eigen bestand(en) aan

 

 

Lees meer
Lees minder

Eigen bestanden uploaden

Plaats eerst je bestelling en lever later je eigen bestand(en) aan.

Stap 1 - Afmeting

Uw etiket kan alle mogelijke vormen bevatten, zoals een vierkant, driehoek, cirkel of ovaal. Een speciale vorm zoals u die zelf heeft bedacht, is voor ons geen enkel probleem. Bij de breedte geeft u de maximale breedte van uw ontwerp/ stanslijn aan, ongeacht de vorm. Bij de hoogte geeft u de maximale hoogte van uw ontwerp/stanslijn aan, ongeacht de vorm. Wij ronden standaard de hoeken af met een radius van max. 2mm.


 

 
 

Stap 2 - Totale aantal etiketten per model

Stap 3 - Vorm van uw etiket

Stap 4 - Materiaal

Stap 5 - Lijmsoort

Stap 6 - Kerndoorsnede (diameter)

Stap 7 - Wikkeling

Stap 8 - Aantal etiketten per rol

Stap 9 - Bedrukking

Stap 10 - Lak

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.