Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Uw eigen etiketten maken met onze configurator!

Het maken van uw eigen bedrukte etiketten gaat makkelijk met ons snelle en praktische stappenplan hieronder. Het bestelproces bestaat uit 10 stappen. De verschillende stappen worden per onderdeel toegelicht. Nadat u de ingevoerde gegevens heeft gecontroleerd, kunt u het bestand van uw etiket uploaden.
Ook assisteren wij u graag persoonlijk voor verder advies om uw perfect gepersonaliseerde label te kunnen maken! Neem dan ook gerust contact met ons op.

Drukproef:

Neem contact op met onze klantenservice voor het aanvragen van een drukproef. +31 (0)53 737 0160

 

Eigen bestanden uploaden

Plaats eerst je bestelling en lever later je eigen bestand(en) aan.

Stap 1 - Afmeting

Uw etiket kan alle mogelijke vormen bevatten, zoals een vierkant, driehoek, cirkel of ovaal. Een speciale vorm zoals u die zelf heeft bedacht, is voor ons geen enkel probleem. Bij de breedte geeft u de maximale breedte van uw ontwerp/ stanslijn aan, ongeacht de vorm. Bij de hoogte geeft u de maximale hoogte van uw ontwerp/stanslijn aan, ongeacht de vorm. Wij ronden standaard de hoeken af met een radius van max. 2mm.


 

 
 

Stap 2 - Totale aantal etiketten per model

Stap 3 - Vorm van uw etiket

Stap 4 - Materiaal

Stap 5 - Lijmsoort

Stap 6 - Kerndoorsnede (diameter)

Stap 7 - Wikkeling

Stap 8 - Aantal etiketten per rol

Stap 9 - Bedrukking

Stap 10 - Lak

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.