Ronde stickers maken met onze Online Configurator! - Zolemba

Ronde stickers

 

Heeft u ronde stickers nodig? Dan bent u bij Zolemba aan het juiste adres. Zolemba is o.a. in het bezit van een digitale laserprinter. Een EFI Jetrion 4900-330M. Dit is een 5-kleuren digitale pers (CMYK + wit) met in-line laserstans. Hiermee kunnen wij iedere vorm laseren. Dus ook uw ronde stickers.

 

Ronde stickers zijn te gebruiken voor diverse toepassingen:

  • kortingsstickers
  • logo stickers
  • product labels
  • prijsstickers


Print uw eigen etiket


U kunt de ronde stickers in alle materialen en kleuren bestellen die wij aanbieden. Bent u op zoek naar waterbestendige etiketten? Etiketten die u ook buiten kunt gebruiken? Dan kunt u kiezen voor PP (Polypropyleen) of PET (Polyester). PP en PET scheuren niet, zijn kras- en waterbestendig en kleurvast. PP is geschikt voor temperaturen van -30°C tot +80°C. PET is zelfs geschikt voor temperaturen van -40°C tot +180°C.

Wilt u een fluoriserende ronde sticker? Zolemba heeft geel fluoriserend papier en oranje fluoriserend papier. U kunt dit materiaal goed op vlakke en normale ondergronden gebruiken.


Met behulp van de etiketconfigurator bij Zolemba kunt u gemakkelijk en snel ronde stickers bestellen. Indien u deze voor 15.00 uur heeft besteld, verzenden wij deze standaard binnen 24 uur.  


De volgende stappen dient u te doorlopen van onze etiketconfigurator:

Stap 1. Afmeting van uw etiket. Hierin geeft u de hoogte en de breedte van het etiket aan. Ook bij ronde stickers. Is de diameter 30mm, dan geeft u bij hoogte 30mm aan en bij de breedte ook 30mm.

Stap 2. Vorm van uw etiket. Hier vinkt u aan dat het om een ronde vorm gaat.

Stap 3. Materiaal. Hier kunt u aangeven welk materiaal u wenst.

Stap 4. Lijmsoort. Hier kunt u aangeven welke lijmsoort u wenst.

Stap 5. Kern. Hier kunt u een keuze maken uit de 4 kernen die wij aanbieden.

Stap 6. Wikkeling. Hier maakt u een keuze voor een wikkeling, 1 t/m 8.

Stap 7. Model. Hier vermeldt u hoeveel modellen u wenst, tevens het aantal etiketten per model.

Stap 8. Aantal etiketten per rol. Hier kunt u aangeven hoeveel etiketten u maximaal op een rol wilt.

Stap 9. Bedrukking. Hier kunt u een keuze maken tussen de twee bedrukkingen: full color en blanco. 

Stap 9. Aantal en verzendtijd. Hier worden de staffelprijzen vermeld voor uw etiket. Tevens kunt u hier aangeven hoe snel u uw etiketten nodig heeft.


Via onze aanleverspecificaties kunt u zien hoe u uw bestand dient aan te leveren voor uw ronde stickers. In verband met onze laserprinter, dient u in uw bestand een stanslijn aan te brengen. Een stanslijn aanbrengen kunt u doen in het programma Illustrator. Middels de geplaatste stanslijn zien wij dat u ronde stickers bestelt.


Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot ronde stickers? Of heeft u stickers nodig in een andere vorm? Uiteraard is dit ook mogelijk bij Zolemba. Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)53-7370160 of middels ons contactformulier.


Print uw eigen etiket


chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible