Photo

Jouw unieke bier etiket maken

Als ambachtelijke bierbrouwer brouw jij je eigen bier op unieke wijze. Je besteedt veel aandacht aan de smaak, geur en kleur. Wist je dat unieke bieretiketten jouw bier nóg specialer maakt? Bij Zolemba kun je snel en eenvoudig jouw eigen bier etiket maken. Hoe? Dat doe je met onze configurator. Probeer het eens!

Papier van verantwoorde herkomst
Gemaakt in Nederland
Geleverd binnen 1 werkdag

Bier etiketten printen voor iedereen

Wij produceren en leveren voor elke bierbrouwerij. Of je nu een grote oplage of kleine oplage nodig hebt. Bij ons kun je terecht voor het maken van bierlabels.

Moderne techniek 


Wij  stansen etiketten met een laser waardoor elke  vorm etiket mogelijk is. Bij Zolemba ben je aan het juiste adres voor het maken van jouwe bierflesje etiket. 

Direct een prijs


Heb je de configurator ingevuld? Dan zie je direct je prijs en levertijd. Je hoeft niet te wachten op een offerte. Het maken van een bier etiket was nog nooit zo makkelijk. 

Main Image

Bier etiket maken en bestellen,

voorbeeld in de praktijk

Ben je benieuwd hoe een samenwerking met Zolemba is? En wil je graag een voorbeeld zien van onze geproduceerde bieretiketten? Voor Rigtersbier mochten wij de bieretiketten drukken! We zijn heel trots op het resultaat en deze samenwerking. Bekijk hier de samenwerking.

Photo

De uitstraling van jouw bier label ontwerp

Een koud biertje op een warme zomerdag, wie wil dat nou niet? Ook wil je dat het bieretiket op dit koude biertje intact blijft, ondanks de condens die ontstaat. En welke uitstraling mag je bier met eigen label hebben? Zolemba denkt mee én adviseert je graag. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van bieretiketten en weten wat belangrijk is. Dit hebben we ook gedaan voor Bierbrouwerij Rigters. Zij hebben gekozen voor een PP (kunststof) bieretiket met een matte afwerking. Dit geeft de bierfles een luxe uitstraling en valt op in de schappen. Een win-win situatie! Heb je ook hulp nodig bij de technische specificaties die nodig zijn voor jouw bier met eigen etiket? Geen probleem! Wij helpen je verder.

Bij ons is
alles mogelijk

Een speciaalbier is meer dan alleen lekker biertje. Het bieretiket speelt een belangrijke rol voor het imago van jouw bier. Een aantrekkelijk bier label is een must om je te onderscheiden in de schappen. Zolemba helpt jou graag met het maken van jouw bieretiket. Wij bieden full color bedrukte bieretiketten met verschillende stansvormen. Rond, vierkant, ruitvormig, ovaal, iedere vorm is mogelijk. Zo zijn onze stansvormen van hoge kwaliteit met gegarandeerde precisie. Heb jij jouw bieretiketten snel nodig? Wij produceren én versturen etiketten op rol binnen 24 uur aan jou.

Photo
Photo

Bieretiketten
van hoge kwaliteit

Wij geloven in de veelzijdige kracht van zelfklevende etiketten. De gebruiksvriendelijkheid van onze bieretiketten geven jou de mogelijkheid om áltijd het perfecte resultaat te krijgen. Elke keer opnieuw! De aanschafkosten van een etiketteermachine voor zelfklevende etiketten zijn aanzienlijk lager - evenals het gebruik. Ben je een startende ondernemer? Dan is de keuze snel gemaakt toch? Ben jij er klaar voor om jouw eigen bieretiketten te maken? Bij Zolemba profiteer je van veel voordelen. Wij hebben het volledige proces in eigen beheer in ons machinepark in Haaksbergen. Het grote voordeel? Wij leveren jouw bieretiketten razendsnel: binnen 24 uur! Maar heb jij geen haast en kies je ervoor om na 3, 4 of 5 dagen de bieretiketten te ontvangen? Dan geven wij je een flinke korting! Wacht niet langer en ontwerp hier je bier etiket. 


Bekijk voorbeelden

Photo Photo Photo
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible