Voedseletiketten

Zolemba heeft al jarenlang ervaring op het gebied van voedseletiketten. Deze voedseletiketten worden gebruikt op verpakkingen van voeding. Ons speciaal opgeleide team heeft ervaring op het gebied van kwaliteit etiketten drukken. Ze gaan secuur te werk en hebben een liefde voor hun vak. De voedingsetiketten worden zorgvuldig behandeld en geproduceerd. Voordat de voedingsetiketten worden verstuurd, worden alle voedseletiketten gecontroleerd. Er wordt gecontroleerd op eventuele drukwerk fouten, de kleuren en wikkeling enzovoort. Het is bij Zolemba mogelijk om uw eigen voedingswaarde etiket zeer eenvoudig en snel te bestellen. In slechts een paar stappen kunt u uw eigen voedseletiketten maken.


Print uw eigen etiket


Materiaalkeuze voedseletiketten

Het is bij voedseletiketten raadzaam te kiezen voor een materiaal dat geschikt is bij koude temperaturen. Papier is een voordelig materiaal dat vaak gebruikt word voor voedseletiketten. Papier is geschikt bij temperaturen van -15ºC tot +90ºC. Wanneer u zoekt naar luxe voedseletiketten kunt u ook kiezen voor het kunststof materiaal Polypropyleen. Dit materiaal glanst mooi en is zelfs geschikt bij temperaturen van -30ºC.


U profiteert van veel voordelen en de beste condities indien u de voedingsetiketten bij Zolemba besteld! De voordelen van Zolemba kunt u hieronder vinden:

 

-Snelle levertijden

-Geen cliché- en stanskosten

-Alles digitaal

-Lage prijzen

-Goede service

-Eigen machinepark

 

Thermisch voedseletiket


Wist u dat u bij Zolemba ook thermische voedseletiketten op rol kunt laten maken? Thermische etiketten zijn bijvoorbeeld geschikt voor een Dymo, Zebra, Toshiba, Seiko of Brother printer. Ook kunt u bij Zolemba terecht voor al uw glasstickers. Deze stickers zijn voorzien van een speciale kleefstof. Maar de volgende etiketten, stickers of labels zijn ook te bestellen bij Zolemba: Deursticker, sticker papier, product labels, logo stickers bestellen, plant etiketten, diepvriesetiketten en nog veel meer!

 

Voedseletiketten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u uw eigen logo of opdruk op de voedseletiketten laten drukken. Met andere woorden, u kunt uw eigen voedseletiketten samenstellen. Op basis van uw wensen en behoeftes kunt u uw eigen voedseletiketten samenstellen. Wij zorgen ervoor dat u voedseletiketten ontvangt met de beste drukkwaliteiten.


Voedseletiketten worden ook wel voedingsetiketten of voedingswaarde etiket genoemd. De voedseletiketten worden gebruikt om de klanten te informeren over het product. Denk aan de ingrediënten, foto, logo, maar ook een barcode.


Om de bestelling te plaatsen van de voedseletiketten hebben wij een een editor ontworpen. De editor wordt ook wel een tool of ontwerptool genoemd. Dit is een hulpmiddel om snel en eenvoudig uw eigen voedseletiketten te bestellen.


Zolemba biedt drukproeven als mogelijkheid. Om een beeld te krijgen hoe uw sticker eruit komt te zien is het aan te raden om een drukproef aan te vragen. Dit kan makkelijk op onze website. Het kan in de vorm van een persdruk, maar ook digitaal. Voor beide opties betaalt u wel extra.


Dus heeft u snel een voedingsetiketten nodig? Dan bent u bij Zolemba aan het juiste adres.

Bij Zolemba hoeft u niet onnodig lang te wachten op offertes en lange levertijden. Bovendien betaalt u minder omdat wij gebruik maken van de meest geavanceerde machines. Wij gebruiken een lasertechniek. Dus geen cliche’s en stansplaten! Bovendien ziet u direct de prijzen vermeld staan, erg transparant!

 

Print uw eigen etiket

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible