PostNL starterspakket: Zebra ZD220D printer + 12 rollen Zebra compatible labels 102mm x 150mm

SKU: SP-ZE-ZD220-PNL
PostNL starterspakket 3.600 verzendetiketten 102mm x 150mm Incl. 5 jaar garantie
Productbeschrijving

Bestel snel uw kwalitatieve labelprinter voor een spotprijs. 

 

Let op! Controleer vooraf of A6 formaat labels beschikbaar zijn binnen jouw PostNL omgeving!

 

Alles wat u nodig heeft in één pakket. In dit starterspakket ontvangt u een Zebra labelprinter ZD220D incl. de juiste verzendetiketten voor PostNL (ook wel bekend als model 800264-605). Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht. In het starterspakket zitten de volgende artikelen:

Thermisch materiaal houdt in dat deze labels met een thermische printer, namelijk de Zebra ZD220D, te bedrukken zijn. Thermische labels verkleuren door middel van warmte, er is dus geen inkt nodig in de printer. De Zebra compatible labels 102mm x 150mm worden gebruikt voor de PostNL verzendlabels, ook wel shipping labels genoemd.

* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

Compatible Zebra 102mm x 150mm labels koopt u snel en makkelijk bij Zolemba

Bent u toe aan nieuwe Zebra labels? Vergeet de prijzige, originele producten. Zolemba levert u dezelfde kwaliteit voor een veel betere prijs.

Meer Minder
Reviews
Aantal Per stuk
1 € 224,85
€ 224,85
Direct leverbaar
Aantal
Om het milieu te sparen en verpakkingsafval te minimaliseren, is dit product alleen verkrijgbaar in verpakkingen. We hebben de door jou gekozen hoeveelheid aangepast aan de grootte van de verpakking.
  • Onbedrukte etiketten voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Niet goed, geld terug
  • Al meer dan 90.000 tevreden klanten
  • Op rekening bestellen is mogelijk
Productbeschrijving
Reviews
Specificaties
Merk
Zebra
Printerserie
Zebra ZD220
Verzendbedrijven
PostNL
Met printer
Ja
Netwerkaansluiting
Nee
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible