Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Postetiketten

Zolemba heeft een ruim assortiment aan postetiketten, zo kun je voor allerlei typen post een postzegel printen. Zolemba post etiketten zijn tevens leverbaar om te dienen als digitale postzegel.

 

Postetiketten worden ook wel verzendetiketten genoemd. Deze postetiketten worden gebruikt voor het versturen van een brief of pakket. Doordat je gebruik maakt van een postetiket is het gemakkelijk om snel en veel post op een professionele manier te verzenden.

 

Zolemba's postetiketten gebruiken voor digitale postzegels

De postetiketten van Zolemba zijn o.a. te gebruiken in combinatie met een Dymo LabelWriter. Op deze manier kun je gemakkelijk uw PostNL frankeertegoed gebruiken bij het afdrukken van digitale postzegels. Zo kun je nóg makkelijker je PostNL etiketten pinten. Uiteraard zijn de etiketten ook te gebruiken in andere printers.

 

Post etiketten maken

Heb je een poststuk dat goed moet opvallen? Dan kun je een gekleurd post etiket maken, zo valt het poststuk beter op. Zolemba biedt veel variatie in de kleurkeuze en daarnaast zijn de post etiketten in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo kun je zelf bepalen welk post etiket bij jouw pakketje past. Tevens is het mogelijk om een postetiket op maat te maken met behulp van onze etiket configurator. Op die manier kun je jouw eigen huisstijl meenemen in het ontwerp.

 

Postetiketten bestellen

Bij de etiketten en label webshop van Zolemba bestel je makkelijk en snel post labels van de beste kwaliteit. Doordat we onze eigen post label rollen produceren kunnen we een snelle levering garanderen. Denk je eraan om je post etiketten te bestellen voor 21.00 uur? Dan ontvang je jouw post etiket al de volgende werkdag!

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.7/5
Al meer dan 90.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
Klantenbeoordeling 4.7/ 5
Voor 21:00 besteld morgen in huis
Al meer dan 90.000 tevreden klanten

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.