Versterk je merk met bedrukte logo stickers van Zolemba

Photo

Logo Stickers

Met de gebruiksvriendelijke configurator van Zolemba wordt het bestellen van bedrukte logo stickers wel erg makkelijk! Of je nu een startende ondernemer bent, of voor alle vestigingen van jouw onderneming op zoek bent naar bedrukte logo- of adresstickers op rol, onze bedrukte logo stickers zijn de perfecte oplossing.

Opvallende promotie met stickers met jouw logo

Logostickers zijn een kosteneffectieve en veelzijdige manier om je merk onder de aandacht te brengen. Plak de logo stickers op je verzenddozen, productverpakkingen of relatiegeschenken om de herkenbaarheid en professionaliteit van je merk te versterken. Een mooie manier voor promotie van je merk! Bij Zolemba kies je uit verschillende materialen, waardoor er altijd een materiaal voor jou tussen zit. Gebruik bijvoorbeeld een papieren logo sticker als sluitzegel, of kies voor een premium uitstraling met onze zilveren of Antique White materialen. Antique White is een luxe 90-grams papier met een reliëf. En wens je een unieke vorm voor jouw logo stickers? Ook dat is mogelijk! Omdat we alle etiketten met een laser stansen, zijn we niet gebonden aan vaste vormen, en betaal je nooit stansplaatkosten bij Zolemba.

Logo stickers met snelle levering

Wij begrijpen als geen ander dat je door wil, en niet te lang stil wil staan bij het bestellen van logo stickers. Je kunt bij ons tot 15:00 je ontwerp aanleveren, waarbij dan die dag nog als eerste productiedag meetelt. De bestelling van je stickers plaats je gemakkelijk via onze gebruiksvriendelijke configurator. Ons automatische bestandscontrolesysteem voert altijd een check uit op meer dan 100 punten, en bij het Service Level First Class controleert onze DTP-afdeling daarnaast persoonlijk je ontwerp op mogelijke ontwerpfouten. Zo ben je verzekerd van een goed eindresultaat! En heb je spoed? Kies voor onze 24-uurs levering. Je kunt dan tot 15:00 je bestand aanleveren, en je logo stickers worden als expresszending verzonden en voor 12:00 bezorgd.

Photo

Benieuwd naar onze configurator? Klik op de knop hieronder om aan de slag te gaan. Kom je er niet uit?Ons serviceteam staat graag voor je klaar om je te helpen met het bestellen van logo stickers. Klik hier om contact met ons op te nemen.

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible