Etiketten op maat bestellen

Ben je op zoek naar unieke, gepersonaliseerde etiketten? Bij Zolemba ben je aan het juiste adres voor etiketten die helemaal aansluiten bij jouw stijl! Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van full colour etiketten op rol. Dankzij geavanceerde digitale druktechnieken en het stansen met een laser, zijn we in staat om elke vorm en oplage etiketten op maat binnen 24 uur te leveren.

Gemakkelijk online (her)bestellen

Al je etiketten op maat bestel je geheel online via onze gebruiksvriendelijke configurator. Tijdens het doorlopen van onze online configurator zie je direct de prijs voor jouw etiketten. Dankzij onze laserstansmachine betaal je bij Zolemba nooit stansplaatkosten. Na het plaatsen van je bestelling, kan je je bestanden in je account uploaden. Om zeker te weten dat het eindresultaat naar wens is, ontvang je altijd een digitale drukproef ter goedkeuring van de bestelling. Alles naar wens? Dan gaan we voor je aan de slag, zodat je bestelling binnen 24 uur tot 5 werkdagen verzonden wordt.

Etiketten op maat samenstellen met onze online configurator

De stappen in onze online configurator zijn wellicht wat overweldigend als je voor het eerst etiketten bestelt. We geven je graag uitleg over de stappen die je doorloopt tijdens het bestelproces!

1. Stel je etiketten op maat samen via onze configurator

In 10 stappen stel je jouw etiketten op maat samen via onze configurator. Bij elke stap in het bestelproces staat een informatie-icoon. Klik hierop om meer informatie te zien over de betreffende stap. De vorm van je etiket hoef je niet in te vullen in onze configurator, omdat we iedere denkbare vorm kunnen produceren. Daarom geef je de vorm in je ontwerp aan middels een magenta stanslijn. Alles naar wens ingevuld? Klik op de oranje bestelknop. Mocht je meerdere verschillende etiketten wensen te bestellen, dan kan je de configurator vaker invullen binnen één bestelling.

2. Plaats je bestelling

De volgende stap van het bestelproces voor etiketten op maat is het plaatsen van je bestelling. Rond je bestelling af via de winkelwagen, kies een gewenst factuur- en afleveradres en een betaalmethode. Als je een geldig KVK-nummer in je account hebt ingevuld, kan je bij Zolemba op rekening bestellen.

3. Upload je bestanden via Mijn Zolemba

Na het plaatsen van je bestelling, upload je jouw bestanden via Mijn Zolemba. Dit bestand dient een pdf-bestand te zijn volgens onze aanleverspecificaties. Ons automatische bestandscontrolesysteem controleert jouw drukbestanden op meer dan 100 punten. Is er toch nog iets niet helemaal goed? Dan geeft ons systeem duidelijk aan wat er nog veranderd moet worden voor een goed eindresultaat. Geen tijd of middelen om zelf je bestand volgens onze aanleverspecificaties op te maken? Kies dan tijdens het bestellen voor het service level First Class. Hierbij neemt ons DTP-team al jouw zorgen rondom je bestanden weg. Ook zorgen zij voor eventuele aanpassingen aan je bestanden zodat je verzekerd bent van een goed eindresultaat.

4. Keur je digitale proeven goed en wij gaan voor je aan de slag!

Na het uploaden van je drukbestand(en) wordt de digitale proef getoond. Alle specificaties naar wens? Keur dan de digitale proeven goed en wij gaan voor je aan de slag! Na het goedkeuren van de digitale proeven zie je de verwachte verzenddatum in je account. Binnen 24 uur tot 5 werkdagen wordt je bestelling verzonden met DHL. Na het versturen van je bestelling ontvang je altijd een track & trace code per mail. Deze is ook zichtbaar in je account zodra de bestelling verzonden is.

Vragen of persoonlijk advies? Neem gerust contact op met ons serviceteam. Zij staan op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 voor je klaar via +31 (0)537 370 160 of service@zolemba.nl

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible