Bestel hier uw bedrukte etiketten

Etiketten op maat

 

Zolemba heeft een ruim aanbod als het gaat om etiketten op maat. Zowel de onbedrukte labels op rol als de bedrukte labels op rol worden geproduceerd in Haaksbergen. De bedrukte etiketten worden middels een digitale laserprinter geproduceerd op rol. Bedrukt in zwart/wit, maar ook bedrukt in full color. De etiketten op maat worden exact zoals u dat wilt geproduceerd.

 

Zolemba heeft hier een handige tool voor gemaakt: de etiketconfigurator. Middels de etiketconfigurator kunt u binnen enkele minuten uw eigen etiketten op maat samenstellen en bestellen. 


Als u via onze website naar onze etiketconfigurator gaat, komt u bij de volgende stappen om uw etiketten op maat te bestellen:

Stap 1. Afmeting van uw etiket. Hierin geeft u de hoogte en de breedte van het etiket aan. Ook bij ronde stickers. Is de diameter 30mm, dan geeft u bij hoogte 30mm aan en bij de breedte ook 30mm.

Stap 2. Vorm van uw etiket. Hier vinkt u aan dat het om een ronde vorm gaat.

Stap 3. Materiaal. Hier kunt u aangeven welk materiaal u wenst.

Stap 4. Lijmsoort. Hier kunt u aangeven welke lijmsoort u wenst.

Stap 5. Kern. Hier kunt u een keuze maken uit de 4 kernen die wij aanbieden.

Stap 6. Wikkeling. Hier maakt u een keuze voor een wikkeling, 1 t/m 8.

Stap 7. Model. Hier vermeldt u hoeveel modellen u wenst, tevens het aantal etiketten per model.

Stap 8. Aantal etiketten per rol. Hier kunt u aangeven hoeveel etiketten u maximaal op een rol wilt.

Stap 9. Bedrukking. Hier kunt u kiezen tussen de twee bedrukkingen: full color en blanco. 

Stap 10. Aantal en verzendtijd. Hier worden de staffelprijzen vermeld voor uw etiket. Tevens kunt u hier aangeven hoe snel u uw etiketten nodig heeft.

 


Wilt u meer weten over de etiketten op maat? Wat alle mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op. Dan zoeken wij samen met u naar een oplossing voor uw toepassing. Wilt u toch graag onbedrukte labels? Ook dit is mogelijk bij Zolemba. Ons telefoonnummer is 053-8200602. U kunt ons ook per mail bereiken.

 

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten