Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Over Zolemba

Zolemba is een bedrijf ontstaan uit verwondering.

 

Waarom moet het bestellen en leveren van bedrukte etiketten dagen soms weken duren, zo moeilijk hoeft het toch allemaal niet te zijn?

 

In de praktijk bleek het bij andere aanbieders allemaal wel logisch te verklaren. Zie hieronder waarom:

  1. Drukplaten maken, 24 uur
  2. Materiaal bestellen, 3 dagen levertijd
  3. Stansplaat bestellen, 5 dagen levertijd
  4. Stanscilinder bestellen, 2 weken levertijd
  5. Transport, 24 uur

Ons team

Etiketspecialisten met oog voor detail en persoonlijke service. Ons team van enthousiaste professionals staat dagelijks klaar voor alle vragen over bedrukte- of onbedrukte etiketten. Niets is ons te gek!

 

Ons proces

Zolemba is daarom op zoek gegaan naar machines die ervoor konden zorgen dat dit proces teruggebracht kon worden naar uren in plaats van dagen.

 

We zijn toen uitgekomen op een digitaal proces van zowel het bedrukken als stansen van het etiket.

Onze machines drukken met de nieuwste digitale UV inkjet technologie en wij stansen het etiket uit met 2 lasers in plaats van een stansblik.

Door dit revolutionaire proces zijn wij in staat om binnen seconden van ontwerp in zowel bedrukking als stans te veranderen.

Gratis bestandscontrole

Gemakkelijk en snel

Het aanleveren van de bestanden kan gemakkelijk en snel via ons unieke bestandscontrolesysteem. De bestanden worden dan op alle belangrijke punten gecontroleerd. Er wordt een certified PDF bestand aangemaakt, volledig drukklaar.

 

Wij bieden eveneens de mogelijkheid tot aanleveren via e-mail en normale upload. De bestanden worden dan op de achtergrond door ons systeem gecontroleerd. Indien de bestanden niet voldoen aan onze criteria, nemen wij contact met u op om u te laten weten hoe u drukklare bestanden kunt aanleveren.

Uw ontwerp

Binnen Zolemba hebben wij een uitermate gespecialiseerde club mensen zitten wanneer het gaat om DTP-werkzaamheden. Bestanden opmaken en ontwerpen kunt u uiteraard zelf doen, indien nodig kunnen wij u tegen een scherp tarief een handje helpen.

 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.