Full color labels maken met onze Online Configurator! - Zolemba

Photo

Zolemba heeft veel ervaring op het gebied van full color labels. Wij drukken met onze HP Indigo drukpersen standaard in CMYK, zo ben je niet gebonden aan slechts een paar (PMS) kleuren in je ontwerp. Alle full color labels worden bij ons gestanst met een laser, waardoor alle denkbare oplages en vormen mogelijk zijn. Met een productietijd van 1 tot 5 werkdagen sta je nooit stil met etiketteren!ّ

Zelf nabedrukken

Als je full color labels zelf nog wil voorzien van een batchcode, THT-datum of andere informatie, zorg er dan voor dat je de etiketten zonder beschermende lak bestelt. Je kunt de full color labels daarna zelf nog inprinten met een Thermal Transfer labelprinter, zoals de Zebra ZD421 TT. Zijn de full color labels van papier gemaakt, dan gebruik je een wax of wax-resin inktlint voor de beste resultaten. Als je full color labels van PP of PET zelf nabedrukt, heb je een resin inktlint nodig. Ook biedt Zolemba de mogelijkheid om direct thermische etiketten als full color labels voor te bedrukken. Dan kan je de full color etiketten met je eigen direct thermische labelprinter van een afdruk voorzien.

Aanleverspecificaties

Voor het aanleveren van een goed drukbestand voor Full Color labels kan je gebruik maken van onze aanleverspecificaties. Hierin staat stap voor stap omschreven hoe je het bestand opmaakt voor het beste eindresultaat. Twijfel je, heb je geen ervaring met ontwerpprogramma's of geef je liever alles uit handen rondom de opmaak van je full color labels? Kies dan bij het bestellen voor service First Class. Onze DTP-ers controleren jouw bestand persoonlijk op onjuistheden en zorgen, indien nodig, voor de benodigde aanpassingen.

Photo

Meer weten over full color labels?

Neem een kijkje in onze configurator of neem contact op met onze serviceafdeling via service@zolemba.com. We helpen je graag verder!

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible