Full color labels maken met onze Online Configurator! - Zolemba

Full color labels

 

Zolemba is marktleider op het gebied van full color labels. De full color labels worden middels een digitale laserprinter geproduceerd op rol. Onbedrukt, maar ook bedrukt. Bedrukt in zwart/wit, maar ook bedrukt in full color. Zolemba heeft hier een handige ontwerptool voor gemaakt: de etiketconfigurator. Middels de etiketconfigurator kunt u binnen enkele minuten uw eigen full color labels samenstellen en bestellen. 

 

U wilt full color labels die u kunt gebruiken in uw eigen labelprinter? Ook hiermee kan Zolemba u verder helpen. U heeft hier een labelprinter met inktlint ook wel transferlint voor nodig. Via onze etiketconfigurator kunt u de full color labels bestellen. Waarna Zolemba deze voor u in full color bedrukt. Vervolgens kunt u uw full color labels zelf verder printen met behulp van uw eigen labelprinter met inktlint. Hierbij dient u wel op te letten welk inktlint u in de printer heeft. Heeft u een wax lint in uw printer? Dan kunt u hiermee op papier printen. Heeft u een wax/resin lint in uw printer, dan kunt u hiermee op papier en op PP (Poly Propyleen) printen.


Print uw eigen etiketBij het samenstellen van uw full color labels is het raadzaam om rekening te houden met de ruimte die u zelf nog wilt printen.


De volgende stappen dient u te doorlopen van onze etiketconfigurator:

Stap 1. Afmeting van uw etiket. Hierin geeft u de hoogte en de breedte van het etiket aan. Ook bij ronde stickers. Is de diameter 30mm, dan geeft u bij hoogte 30mm aan en bij de breedte ook 30mm.

Stap 2. Vorm van uw etiket. Hier vinkt u aan dat het om een ronde vorm gaat.

Stap 3. Materiaal. Hier kunt u aangeven welk materiaal u wenst.

Stap 4. Lijmsoort. Hier kunt u aangeven welke lijmsoort u wenst.

Stap 5. Kern. Hier kunt u een keuze maken uit de 4 kernen die wij aanbieden.

Stap 6. Wikkeling. Hier maakt u een keuze voor een wikkeling, 1 t/m 8.

Stap 7. Model. Hier vermeldt u hoeveel modellen u wenst, tevens het aantal etiketten per model.

Stap 8. Aantal etiketten per rol. Hier kunt u aangeven hoeveel etiketten u maximaal op een rol wilt.

Stap 9. Bedrukking. Hier kunt u een keuze maken tussen de twee bedrukkingen: full color of blanco. 

Stap 10. Aantal en verzendtijd. Hier worden de staffelprijzen vermeld voor uw etiket. Tevens kunt u hier aangeven hoe snel u uw etiketten nodig heeft.

  

Wilt u meer weten over full color labels voor in uw printer? Neem gerust contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar het juiste full color label voor uw toepassing. Wilt u toch graag onbedrukte labels? Ook dit is mogelijk bij Zolemba. Ons telefoonnummer is +31 (0)53-7370160. U kunt ons ook per mail bereiken.


Print uw eigen etiket


chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible