Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Fles etiket maken

 

De voordelen van Zolemba kunt u hieronder vinden:

- Snelle levertijden

- Geen cliché- en stanskosten

- Alles digitaal

- Lage prijzen

- Goede service

- Eigen machinepark

 

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

 

 


U kunt een een fles etiket maken met full color opdruk. Wij gebruiken de meest geavanceerde machine om uw flesetiketten te drukken. De flesetiketten van Zolemba hebben een uitstekende kwaliteit. De etiketten voor flessen worden met behulp van een lasertechniek uitgesneden, dit gebeurd op eigen locatie in Haaksbergen. In onze machinepark  worden alle soorten en maten flesetiketten gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw fles etiket maken tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien profiteert u van een hoog kwaliteit etiketten voor flessen.

 

Doordat u de etiket fles rechtstreeks besteld bij de producent kunnen wij de prijzen laag houden en uw etiket fles voorzien van de beste kwaliteit.

Doordat wij zelf produceren ontstaan verkorte levertijden. Dus als u met spoed een fles etiket wilt maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kracht van Zolemba is dat wij zeer snel kunnen leveren.


U krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor de snelste levering (hier betaalt u niet extra voor!). Heeft u niet zoveel haast met de etiketten voor op uw flessen, dan krijgt u korting bij een langere levertijd. Dit kunt u dus helemaal zelf bepalen.

 

Wist u dat als u besteld u uw flesetiketten binnen 24 uur kunt verwachten!

 

Flesetiketten maken kan in verschillende soorten, materialen en kleuren. Wij hebben ook materiaal dat tegen water kan (ook wel waterbestendige etiketten genoemd). Daarnaast biedt Zolemba ook krasbestendige etiketten. Genoeg keuze dus!

 

Wacht niet langer met het bestellen van uw flessen etiketten en profiteer van de beste condities!  Voor meer vragen of advies raadpleeg onze website. Komt u er niet uit, laat het ons dan weten.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.