Fles etiket maken met onze Online Configurator! - Zolemba

Fles etiket maken

 

De voordelen van Zolemba kunt u hieronder vinden:

- Snelle levertijden

- Geen cliché- en stanskosten

- Alles digitaal

- Lage prijzen

- Goede service

- Eigen machinepark

 

Print uw eigen etiket

 

U kunt een fles etiket maken met full color opdruk. Wij gebruiken de meest geavanceerde machine om uw flesetiketten te drukken. De flesetiketten van Zolemba hebben een uitstekende kwaliteit. Een flesetiket wordt met behulp van een lasertechniek uitgesneden, dit gebeurt op eigen locatie in Haaksbergen. In onze machinepark worden alle soorten en maten flesetiketten gemaakt. Hierdoor kunnen wij uw fles etiket maken tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien profiteert u van een hoog kwaliteit etiketten voor flessen.

 

Etiket voor fles uit eigen productie

Doordat u de etiket fles rechtstreeks besteld bij de producent kunnen wij de prijzen laag houden en uw etiket fles voorzien van de beste kwaliteit.

Doordat wij zelf produceren ontstaan verkorte levertijden. Dus als u met spoed een fles etiket wilt maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kracht van Zolemba is dat wij zeer snel kunnen leveren.

U krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor de snelste levering (hier betaalt u niet extra voor!). Heeft u niet zoveel haast met de etiketten voor op uw flessen, dan krijgt u korting bij een langere levertijd. Dit kunt u dus helemaal zelf bepalen.

Bij Zolemba kunt u uw flesetiketten al binnen 24 uur na bestelling ontvangen!


Flesetiketten in verschillende uitvoeringen

Flesetiketten maken kan in verschillende soorten, materialen en kleuren. Wij hebben ook materiaal dat tegen water kan (ook wel waterbestendige etiketten genoemd). Daarnaast biedt Zolemba ook krasbestendige etiketten. Genoeg keuze dus!

Wacht niet langer met het bestellen van uw flesetiketten en profiteer van de beste condities!  Voor meer vragen of advies raadpleeg onze website. Komt u er niet uit, laat het ons dan weten.

 

Print uw eigen etiket

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible