Flesetiketten bestellen voor diverse toepassingen

Bij Zolemba begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw product zich onderscheidt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om met onze online configurator zelf flesetiketten te ontwerpen. Of het nu gaat om wijnflessen, bierflessen, melk- of zuivelflessen of een ander soort fles, wij staan klaar om je te helpen met een gepersonaliseerd etiket.

Eigen productie in Haaksbergen

Onze flesetiketten worden geprint met state-of-the-art machines en uitgesneden met een lasertechniek bij onze productie in Haaksbergen, Nederland. Daardoor zijn iedere vorm en oplage mogelijk, of je nu 100 of 100.000 flesetiketten wenst. Door onze eigen productie kunnen we snel leveren tegen concurrerende prijzen, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Waterbestendige flesetiketten

Ben je op zoek naar een waterbestendig etiket, kies dan voor een PP of PET etiket. Dit zijn beide kunststof materialen. Door te kiezen voor een glans- of matte lak op je etiket, krijgt je etiket niet alleen een mooie uitstraling, maar is deze ook beter bestendig tegen invloeden van buitenaf.

Verwijderbare flesetiketten

Jouw etiketten na gebruik gemakkelijk van de fles halen? Met onze PP en PET materialen met removable (afneembare, verwijderbare) belijming heb je geen last van lijmresten, mits de etiketten onder de juiste omstandigheden worden geplakt. Je wast de flessen daarna gemakkelijk af en ze zijn klaar voor de volgende ronde.

Flesetiketten met houdbaarheidsdatum

Voor het printen van de houdbaarheidsdatum of THT-datum op je flesetiket, zijn er twee opties. Om flexibel te blijven, kan je de etiketten zelf voorzien van een houdbaarheidsdatum met een Thermal Transfer labelprinter, zoals de Zebra ZD421TT. Bestel de etiketten dan met een kerndoorsnede van 25mm en zonder lak, met een buitendiameter van maximaal 127mm. Liever niet zelf printen? Wij kunnen ook houdbaarheidsdata of batchnummers op je etiketten printen. Dit kan ook als variabele data, waarbij elk flesetiket voorzien kan worden van een unieke barcode, nummering, batchnummer of THT-datum.

Val op met een uniek ontwerp voor jouw flesetiketten

Voor het drukken van flesetiketten gaan wij uit van een bestand dat aangeleverd is volgens onze aanleverspecificaties. Niet de tijd of middelen om zelf je ontwerp drukklaar te maken? Kies dan tijdens het bestellen voor het First Class service level, waarbij ons DTP-team alles rondom jouw drukbestanden uit handen neemt. Voordat we beginnen met de productie van je flesetiketten, ontvang je altijd gratis een digitale proef. Zo ben je verzekerd van een eindresultaat dat aan je wensen voldoet. Heb je vragen of wil je geadviseerd worden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het perfecte etiket voor jouw flessen.

Photo
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible