Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Wijnetiketten maken

Uw eigen ontwerp op een etiket met behulp van onze configurator

Uw eigen ontwerp

Upload uw eigen ontwerp en stel uw etiket zo samen zoals u dat wil. Keuze uit diverse materialen en lijmsoorten!

24 uurs levering

Door gebruik te maken van moderne technieken op drukgebied zijn wij in staat om uw etiketten al binnen 24 uur te leveren.

Direct een prijs

Nadat u de configurator ingevuld heeft berekenen wij direct uw prijs en levertijd. U hoeft niet meer te wachten op een offerte.

Stel uw wijnetiketten samen

U hebt gekozen om een wijnetiket te maken. Bij Zolemba bent u aan het juiste adres om uw eigen wijnfles etiketten te maken. Uw eigen wijnetiket maken of wijnfles etiket maken kan heel snel en makkelijk bij Zolemba. Zolemba richt zich op op het produceren van bedrukte full color stickers op rol. Een wijnetiket maken valt hier dus ook onder. Wijnfles etiketten maken gaat heel makkelijk en snel!

Wij hebben hier speciaal een etiket configurator voor op de website geplaatst. Dit is een tool waarmee je snel en makkelijk uw wijn etiket kunt samenstellen. In slechts een paar stappen heeft u uw eigen wijnfles etiket samengesteld op onze website. Onze tool bestaat uit een paar stappen. Bij iedere stap kunt u een informatieknop vinden voor meer uitleg. Dit zal u helpen om een juiste keuze te maken en bovendien wordt hierdoor het hele proces veel duidelijker. U besteld makkelijk en snel uw eigen wijnfles met foto.

Materiaal

Bij wijnetiketten moet u er aan denken dat u een materiaal kiest dat ook geschikt is voor koudere temperaturen. Het meest gebruikte materiaal voor wijnetiketten is papier. Dit is ook de voordeligste keuze. Papier is zeer geschikt om te plakken op glas. Wanneer u op zoek bent naar een wijnetiket met een chique uitstraling raden wij PP (Poly Propyleen) aan. Dit materiaal is een kunststof materiaal dat glanst.

Wijnetiketten maken online

De configurator van Zolemba is als volgt opgebouwd: U begint met het opgeven van het formaat van uw wijnetiket. Dit doet u door eerst een breedte en hoogte op te geven in milimeters (mm). Vervolgens geeft u aan hoeveel etiketten u wenst voor uw wijnfles. Daarna geeft u aan hoeveel verschillende modellen wijnetiketten u wilt en kiest u uw materiaal voor de wijnfles etiketten. Verder kunt u kiezen voor een bepaalde lijmsoort. U kunt kiezen uit etiketten voor wijnflessen met een permanente lijmkracht of juist met een verwijderbare lijmkracht. Permanente lijm heeft een sterke kleefkracht. Verwijderbare lijm heeft daarentegen minder sterke kleefkracht. Verwijderbare wijnetiketten kunt u makkelijk van uw wijnfles verwijderen.

Daarnaast kunt u kiezen voor een bedrukking. Wij kunnen uw wijn etiketten in verschillende formaten en kleuren produceren, precies zoals u dat wenst! Ook kunt u in de tool het aantal etiketten per rol opgeven. U stelt dus zelf uw eigen grootte van de rollen samen. Verder kiest u een formaat voor de kerndoorsnede van uw rol. U kunt kiezen uit kerndoorsnedes van 19mm, 25mm of 76mm. Kerndoorsnede is de grootte van uw kern waar uw wijnetiketten op wordt gewikkeld. Nadat u de keuze hebt gemaakt voor een kerndoorsnede kiest u voor de wikkeling. De wikkeling houdt in hoe u de etiketten opgerold wilt hebben op uw rol. U kunt kiezen uit acht verschillende wikkelingen. Ook hier kunt u een informatieknop vinden met meer uitleg over de wikkelingen.

Zolembrands

Wij leveren labels aan:

Wijnetiketten maken

Als laatst wordt gevraagd om het aantal wijnetiketten op te geven. U ziet gelijk welke prijs u dient te betalen voor uw etiket wijnfles. De prijzen zijn dus transparant. Dit in tegenstelling bij andere bedrijven, waar u vaak een offerte dient op te vragen. Het grote voordeel is dat u bij ons direct kunt zien welke prijs u dient te betalen. Daarnaast geldt, hoe meer etiketten u afneemt, hoe lager de prijs per etiket. Dus voordelig wijnetiketten bestellen doet u door het aantal etiketten te verhogen. Helemaal onderaan op de pagina van de configurator kun u uw eigen opmerking toevoegen. Voordat u uw eigen wijnfles etiket hebt afgerond in de configurator en wilt versturen dan wordt er namelijk een mogelijkheid geboden om een opmerking toe te voegen. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of wilt u wat kwijt, laat het ons dan weten. Zolemba wil continu blijven ontwikkelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Wij streven naar een proces, zodat u gemakkelijk en snel kunt bestellen. Als laatst controleert u uw wijnetiket. De ingevulde pagina kunt u afdrukken voor eigen gebruik. Voordat u alle ingevulde gegevens verzend kunt in een overzicht alles controleren. Ziet u een fout, dan kunt u deze nog verbeteren voordat u alles opstuurd. Nu kunt u uw wijnetiektten bestellen, precies zoals u dat wenst!

Wat onze klanten over ons zeggen

Wijn met eigen etiket

Nadat u uw wijn met eigen etiket hebt besteld, dan krijgt een mail van ons. In die mail kunt u een link vinden. Indien u op deze link klikt, dan komt u op een pagina waar u uw afbeelding van uw wijn met eigen etiket kunt uploaden. Dit gebeurd dus achteraf. Nadat u bovenstaande hebt gedaan, dan gaat Zolemba aan de slag om u wijn met eigen etiket te produceren. Precies zoals u dat zelf hebt gemaakt! Wist u dat u bij Zolemba ook een drukproef kunt aanvragen?! U kunt ook kiezen om uw drukproef digitaal te ontvangen. Voor een drukproef worden wel extra kosten in rekening gebracht. Voordat u uw eigen wijnfles etiket hebt afgerond in de configurator en wilt versturen dan wordt nog een mogelijkheid aangeboden om een opmerking toe te voegen. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten. Zolemba wil continu blijven ontwikkelen op het gebied van efficiëntie. Wij streven naar een gebruiksvriendelijke proces die ervoor zorgt dat u eenvoudig en snel uw eigen wijnetiketten kunt bestellen.

Wijn fles etiket

Constant kunt u uw eigen voortgang van de etiket wijn volgen. Hiervoor hebben wij aan de rechterkant een stappenplan uitgewerkt. U ziet uw voortgang in procenten en per stap welke u hebt voltooid en welke stappen u nog dient te volgen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u bent in de configurator. Dit draagt ook bij het vergemakkelijken van het bestelproces bij Zolemba. Wij hebben het gehele proces in eigen beheer in Haaksbergen. Hierdoor ontstaan verkorte levertijden! Standaard leveren wij binnen 24 uur. Het is mogelijk te kiezen voor 3-4 of 5 werkdagen. U ontvangt dan een flinke korting!

Etiket maken voor uw wijnfles doet u dus bij Zolemba. Wacht niet langer en profiteer van het gemak van online bestellen van uw wijnetiketten. Etiketten wijnfles worden precies geproduceerd zoals u hebt aangegeven met drukkwaliteiten van de beste kwaliteit. Bent u echter niet tevreden over uw wijnetiketten, bel of mail ons! U kunt uw favoriete product elke dag (7 dagen lang), 24 uur per dag online bestellen op onze webshop! Wij vinden uw mening erg belangrijk! Zolemba streeft naar hoge service en kwaliteit! Wilt u online een wijnetiket maken? Wacht dus niet langer om uw wijnetiketten te maken bij Zolemba. Doormiddel van onze configurator kun je een etiket op uw wijnfles maken. Indien u een etiker wilt maken voor op uw wijnfles bij Zolemba dan profiteert u niet alleen van de lage prijzen, maar ook van de verkorte levertijden. Kortom: Etiketten maken voor uw wijnfles doet u voordelig en snel bij Zolemba!

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.