Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen
Zolemba wijnetiketten bedrukken

Jouw unieke Wijnetiket maken

Wijnetiketten maken kunnen wij als geen ander. Wij produceren jouw wijnetiketten al binnen 24 uur. Je stelt ze eenvoudig samen met onze configurator en hebt direct je prijs en levertijd. Altijd gratis bestandscontrole en een digitale proef. Super eenvoudig, probeer het maar!

 

Naar configurator

 

 

Zelfklevende etiketten, binnen 24uur geproduceerd
Geen cliché- en stanskosten
Gratis bestandscontrole

Wijn etiketten voor iedereen

Wij produceren en leveren wijnetiketten voor iedere wijnproducent. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met wijnetiketten maken.

Wijnetiket maken door moderne techniek

Door onze digitale persen zijn kleine oplagen geen probleem. We stansen met een laser waardoor iedere vorm mogelijk is.

Direct een prijs voor je wijnetiketten

Vergeet die ingewikkelde offerte procedures, als je de configurator ingevuld hebt zie je direct je prijs en levertijd. Wachten is verledentijd!.

Wijnetiketten bij Wijngaard hof van Twente

Een etiket op een wijnfles, het klinkt zo simpel. En wat ons betreft is het dat ook! Toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wijngaard hof van Twente legt het uit en vertelt over onze samenwerking, trots!

 

Naar configurator

De kwaliteit van jouw wijnetiket

Wijnetiketten die loslaten wanneer er condens op de wijnfles verschijnt? Daar wil je niet aan denken. Om dit te voorkomen kies je materiaal dat geschikt is voor koudere temperaturen en dat betrouwbaar hecht. Het meest gebruikte materiaal voor wijnetiketten is papier. Papier is heel geschikt om op glas te plakken en dit is een voordelige keuze. Maar heb je voorkeur voor een chiquer wijnetiket of gaat het om een wijnetiket voor mousserende wijn? Kijk dan eens naar de optie polypropyleen. Het materiaal voor jouw wijnetiketten is gekozen. Je hebt ook de optie om een glans of matte laag overheen te doen. Het voordeel van deze extra laag is de bescherming voor jouw wijnetiket. Kies je hiervoor? Dan is het niet mogelijk om de wijnetiketten zelf nog na te bedrukken met bijvoorbeeld het jaartal.

Wat staat er op het wijnetiket?

Wijn met eigen etiket, welke wijnproducent wil dat nu niet? Geen wijn is hetzelfde en daardoor is ook geen enkel wijnetiket hetzelfde. Wijn onderscheidt zich namelijk op veel vlakken. Denk aan:

  • Herkomst
  • Importeur
  • Handelaar
  • Smaak
  • Inhoud
  • Alcoholpercentage

Dit en meer maakt een wijn tot wat hij is. Deze informatie wil je graag kwijt op jouw wijnetiket.

Wijnetiketten drukken

Het materiaal, de lijmsoort en de afwerking is gekozen? Tijd om jouw wijnetiketten op rol te printen! In onze configurator kies je heel gemakkelijk het aantal etiketten en je gewenste levertijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent, geen onaangename verassingen. Bij Zolemba profiteer je van veel voordelen. Zo produceren wij alles in eigenbeheer met ons machine park in haaksbergen. Hierdoor zijn we in staat om de kwaliteit te garanderen en ook nog eens heel snel te kunnen produceren. Zelfs wel binnen 24 uur! Heb je minder haast? Geen probleem kies je voor een langere levertijd van 3 of 5 dagen? Dan bieden wij je ook nog een flinke korting!

Print your style
Wijnetiketten maken? Bereken direct je prijs voor jou etiketten, ontvang je gratis digitale proef en printer maar!
Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op

Contact opnemen

Productie en verzending binnen 24uur

Op rekening bestellen mogelijk!

Meer dan 80.000 tevreden klanten

Eigen productie

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.