Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

IATA waarschuwingsetiketten

Het is essentieel om de juiste IATA-etiketten voor gevaarlijke stoffen te kopen om veilig transport te garanderen. Onjuiste of vervalste etiketten kunnen leiden tot verkeerde identificatie van de stof en gevaarlijke situaties veroorzaken. Het niet naleven van de wettelijke regels voor gevaarlijke stoffen kan resulteren in boetes en aansprakelijkheid voor eventuele schade of letsel. Bij Zolemba begrijpen we het belang van veiligheid en betrouwbaarheid en bieden we hoogwaardige IATA-etiketten aan die voldoen aan strenge kwaliteitseisen en vanuit onze eigen productie komen. Met duidelijke pictogrammen en kleuren worden gevaarlijke stoffen snel en veilig geïdentificeerd, waardoor gemoedsrust en vertrouwen bij het transporteren van gevaarlijke stoffen worden gegarandeerd.

 

Kies daarom voor betrouwbare etiketten van Zolemba om veiligheid en regelgeving te waarborgen en extra kosten en financiële gevolgen te voorkomen.

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.7/5
Al meer dan 90.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.