Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Verpakkingsetiketten

 

Afhankelijk van uw product kiest u voor een bepaald materiaal voor uw verpakkingsetiket. Dit kunt u doen in onze etiketconfigurator bij stap 3. U kunt hier kiezen voor papier, PP of PET. Bent u op zoek naar een verpakkingsetiket voor binnen, dan wordt veelal papier gekozen. Wilt u uw verpakkingsetiketten buiten kunnen gebruiken? Dan is PP of PET een goede keuze. Voor meer informatie zie onze verschillende materialen op de website.

 

 

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

 

 


De volgende stappen dient u te doorlopen van onze etiketconfigurator:

Stap 1. Afmeting van uw etiket. Hierin geeft u de hoogte en de breedte van het etiket aan. Ook bij ronde stickers. Is de diameter 30mm, dan geeft u bij hoogte 30mm aan en bij de breedte ook 30mm.

Stap 2. Vorm van uw etiket. Hier vinkt u aan dat het om een ronde vorm gaat.

Stap 3. Materiaal. Hier kunt u aangeven welk materiaal u wenst.

Stap 4. Lijmsoort. Hier kunt u aangeven welke lijmsoort u wenst.

Stap 5. Kern. Hier kunt u een keuze maken uit de 4 kernen die wij aanbieden.

Stap 6. Wikkeling. Hier maakt u een keuze voor een wikkeling, 1 t/m 8.

Stap 7. Model. Hier vermeldt u hoeveel modellen u wenst, tevens het aantal etiketten per model.

Stap 8. Aantal etiketten per rol. Hier kunt u aangeven hoeveel etiketten u maximaal op een rol wilt.

Stap 9. Bedrukking. Hier kunt u kiezen tussen de twee bedrukkingen: full color of blanco. 

Stap 10. Aantal en verzendtijd. Hier worden de staffelprijzen vermeld voor uw etiket. Tevens kunt u hier aangeven hoe snel u uw etiketten nodig heeft.

 

Zolemba biedt tevens standaard etiketten aan die u kunt gebruiken als verpakkingsetiketten. Hierbij kunt u denken aan een etiket waarop staat dat de doos breekbare inhoud bevat. Of dat de doos rechtop geplaatst moet worden. Heeft u er wel aan gedacht om uw zending van gevaarlijke stoffen aan te duiden middels een GHS waarschuwingsetiket? Zolemba heeft een ruim assortiment voor waarschuwingsetiketten.


Indien u vragen heeft over verpakkingsetiketten tijdens of na het bestellen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)53-7370160. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u informatie wenst over onbedrukte etiketten. Uiteraard mag u ons ook mailen via ons contactformulier.

 

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.