Dymo Etiketten: Goedkoper & Milieuvriendelijker

Al jarenlang zijn gebruikers van compatible labels voordeliger uit dan labelgebruikers van originele merken. Naast het verschil in prijs zijn de Dymo etiketten van Zolemba nu ook nog eens milieuvriendelijker dan de dure originele etiketten. De originele Dymo etiketten worden geproduceerd van papier zonder FSC-keurmerk. De FSC-etiketten van Zolemba die geschikt zijn voor de Dymo labelprinters zijn dit wel! Door te kiezen voor FSC-papier hoopt Zolemba een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Duurzame bosbouw zorgt dat ontbossing en roofbouw wordt voorkomen.

Naast de keuze voor FSC-papier voor de productie van etiketten wordt er bij Zolemba op kantoor papierloos gewerkt en worden onze pakketten efficiënt verpakt door onze innovatieve inpakmachine. Weinig karton en een zo klein mogelijk pakket zorgen voor een efficiënter transport.

FSC-Etiketten van Zolemba

Bij Zolemba vinden wij verantwoord produceren erg belangrijk. Bij de productie van etiketten is papier één van de belangrijkste grondstoffen. Zolemba werkt met FSC-gecertificeerde leveranciers, waardoor het gebruikte papier altijd een FSC-certificaat bevat.

 

Door gebruik te maken van FSC-papier verminderd Zolemba wederom de impact die de productie en processen maken op het milieu. Het FSC-keurmerk geeft aan dat het papier gemaakt is van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bij Zolemba zijn wij trots op deze nieuwe stap naar een milieuvriendelijkere organisatie.

 

Zolemba FSC - Goedkopen en milieuvriendelijker

 

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible