Energieke avond na een Elektriciteitsloze dag

Afgelopen donderdag troffen wij ons bedrijf zonder electriciteit, door een heftige brand in het transformatorhuis bij onze buren. Op creatieve wijze hebben wij in het donker onze dagelijkse werkzaamheden kunnen doorvoeren. Op diverse locaties zijn werkplekken gecreëerd, waardoor onze klantenservice u te woord kon blijven staan. Als gevolg van deze stroomstoring lagen onze inpak- en productielijnen van 07:30 uur ‘s ochtends tot 20:45 uur ‘s avonds stil.

Energieke avond na een elektriciteitsloze dag

 

Het Zolemba-team wekt energie op

Zolemba doet er alles aan om bestellingen zo goed en snel mogelijk te verwerken, te verpakken en te versturen. Zonder stroom is dit geen vanzelfsprekendheid. Echter zette het team alles op alles om dit ook nu voor elkaar te krijgen! In afwachting op stroom is het gehele Zolemba-team gebleven en is er gezamenlijk gegeten. Ondanks alles was het een gezellige avond in het donker.

 

Om 20:45 uur was Zolemba weer aangesloten op het stroomnetwerk en werden de mouwen opgestroopt! Gezamenlijk werden de orders gelopen, verpakt en klaargezet voor verzending. Alle pakketten stonden op tijd klaar, waardoor zelfs nu de bestellingen op tijd geleverd worden.

 

Een groep mensen maakt nog geen team, maar na wederom een trotse prestatie kan het gezegd worden: Zolemba is een team.

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible