Download hier jouw gratis sjabloon voor de IATA Lithium Batterijen Labels

Bij het vervoeren van elektronische apparaten met lithiumbatterijen is het essentieel om een sticker op het pakket te plaatsen, waarbij de International Air Transport Association (IATA) strikte richtlijnen hanteert. Deze richtlijnen omvatten het gebruik van het IATA Lithium Batteries-etiket en de verplichting om contactinformatie toe te voegen. Wanneer de lithiumdrempel in je zending wordt overschreden, is het van groot belang om contactinformatie op het etiket te vermelden. Dit is een verplichting die snel contact mogelijk maakt met de verantwoordelijke partij in geval van een ongeval, brand of noodsituatie. Bovendien kunnen er vragen of onduidelijkheden ontstaan over de inhoud van de zending. Door contactinformatie toe te voegen, kunnen deze vragen direct bij de afzender worden verduidelijkt om misverstanden te voorkomen.
Naast de bestaande manier om deze etiketten te verkrijgen, biedt Zolemba nu ook gratis templates met bijpassende rol-etiketten aan zodat je zelf deze etiketten kan bedrukken. Bespaar kostbare tijd en moeite door je contactinformatie zelf op de labels te printen met behulp van je thermische printer. Heb je nog geen printer, dan is er het starterspakket met 500 IATA-UN-etiketten om zelf te bedrukken. Wissel hierdoor gemakkelijk tussen de verschillende etiketten en verstuur direct je pakketten. Maak het proces eenvoudig met de volgende stappen:

1. Bestel de etiketten met een opvallende rode rand.

2. Download het gratis Word template.

3. Voeg eenvoudig je telefoonnummer toe aan het template.

4. Druk het template moeiteloos af op het etiket.

Deze aanpak bespaart niet alleen tijd en moeite bij het verzenden van pakketjes met lithiumbatterijen, maar stelt je ook in staat om zelf je contactinformatie te printen. Download hieronder gratis de Word-templates en bestel de bijbehorende etiketten op rol, zodat je direct aan de slag kunt om ze zelf te bedrukken met je eigen gegevens. Voeg deze handige functies toe aan je verzendprocessen en optimaliseer je lithiumbatterijzendingen vandaag nog!

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible