Zolemba is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Award

Ook dit jaar is Zolemba opnieuw genomineerd voor de FD Gazellen Award! Dit houdt in dat Zolemba voor het derde jaar op rij behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

“Wij hebben het afgelopen jaar erg hard gewerkt om de klantenbeleving te verbeteren en als bedrijf verder te groeien. Wij zijn er dan ook erg trots om opnieuw genomineerd te zijn en om te behoren tot de meest succesvolle ondernemingen van dit moment! Wij zien dit als een groot compliment en een beloning voor ons harde werk van de afgelopen jaren. Wij streven ernaar deze stijgende lijn te behouden en uw verwachtingen de komende jaren nog verder te overtreffen.”

FD Gazellen Award 2018

De FD Gazellen Award


Dit jaar zal de FD Gazellen Award voor de 15e keer worden uitgereikt. Om mee te mogen doen aan de FD Gazellen Awards, moet er aan bepaalde eisen voldaan worden, waarna het FD vervolgens nominaties maakt. Alleen de bedrijven die de afgelopen drie jaar bovengemiddeld zijn gegroeid, sterk innoveren en financieel gezond zijn, komen in aanmerking voor de FD Gazellen Award.

 

Er zijn 3 verschillende categorieën bij de Awards: klein, middelgroot en groot. Wij vallen dit jaar voor de tweede keer in de middelgrote categorie. Tijdens de FD Gazellen Awards zal er nog een hoofdprijs toegekend worden door het FD, aan het snelst groeiende bedrijf. Ook dit jaar behoort Zolemba tot één van de kanshebbers.

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible