Zolemba introduceert verbeterde zoekfunctie

Is het u al opgevallen? Zolemba heeft een vernieuwde zoekfunctie geïntroduceerd! Ons team zoekt continu naar verbeteringen om het gebruiksgemak van de website te verhogen. Nu was de zoekfunctie aan de beurt. Wij hopen dat u nu nóg sneller uw gewenste etiketten, stickers en labels vindt. Wat is er nieuw aan de zoekfunctie van Zolemba? Dat leest u hier.

 

De nieuwe zoekfunctie is slimmer!

Met deze nieuwe zoekfunctie vindt u het product nog eenvoudiger. Deze slimme zoekfunctie vult uw zoekopdracht aan. Ideaal voor wanneer u de naam van het product niet precies weet. Alle producten die overeenkomen met uw zoekterm worden duidelijk weergegeven in het overzicht.

 

Beter, sneller en efficiënter zoeken

Naast het aanvullen van uw zoekterm krijgt u direct alle gewenste informatie te zien. Niet alleen de naam, maar ook de prijs en de afbeelding worden direct weergegeven. Hierdoor ziet u in één oogopslag of uw product er tussen staat! Vanuit het resultatenoverzicht is het mogelijk om het product in uw winkelwagen te plaatsen of de productpagina te bezoeken voor meer informatie.

Help Zolemba verbeteren!

Uw mening is belangrijk! Graag horen wij wat u van onze site vindt. Verbeteringen of aanvullingen die u graag ziet op de site? Laat het ons dan weten.

 


  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van al het Zolemba nieuws, aanbiedingen en acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible