Webwinkel Vakdagen 2018

Afgelopen week vonden de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Alweer de 12e editie van het belangrijkste e-commerce evenement van de Benelux. Zolemba was net als veel andere exposanten van de partij met onze eigen stand en leuke extra’s! Door alle animo voor de beurs, onze stand en alle inspirerende lezingen kijken wij terug op een succesvolle beurs. 


Webwinkel vakdagen 2018


 

Het grootste e-commerce-event van de Benelux trekt ieder jaar vele exposanten en bezoekers. Ook de 2018 editie zat boordevol inspirerende sprekers en relevante thema’s over e-commerce. Bezoekers die meer rendement uit online activiteiten willen halen zijn bij de Webwinkel Vakdagen op de juiste plek. Als leider in de online etikettenmarkt waren wij uiteraard op de beursvloer te vinden. Het was geweldig om onze klanten te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten. De belangstelling in Zolemba en onze producten was fenomenaal! Welk bedrijf gebruikt tenslotte geen etiketten?

Snel, Sneller, Zolemba.

Net als onze klanten, staan ook wij garant voor een snelle en nette levering. Het kan ons eigenlijk niet snel genoeg gaan, dit is ook te zien aan onze racepakken die wij dragen tijdens de beursdagen. Zolemba valt op door de opvallende, snelle verschijning! Ook op de webwinkel Vakdagen kregen wij weer veel complimenten. Bent u één van de vele bezoekers die met ons op de foto is geweest? Deel deze dan, wij zijn erg benieuwd!

 

Zolemba blikt terug op twee succesvolle Webwinkel Vakdagen. Wij zijn door de gehele voorraad aan sample mappen heen. In de “Zolembase” kunt u alle mogelijke materialen en kleuren bekijken, voelen en vergelijken. Bent u opzoek naar het geschikte etiket, maar kunt u nog geen keuze maken? Bestel dan de Zolembase en bekijk alle proefvellen!

 

Op dag twee hebben wij extra collega's ingeschakeld om alle bezoekers te kunnen verwelkomen. Wij hopen u allen voldoende geïnformeerd te hebben! Heeft u nog vragen over Zolemba, onze etiketten of uw beursbezoek? Neem dan gerust contact op via service@zolemba.nl. We zien u volgend jaar graag terug!

Nog een leuke reactie van één van onze standbezoekers, bedankt voor het bericht!

"Ik krijg net een kaartje in de bus met een persoonlijke tekst, leuk! Dit is nou Customer Succes: ook net weer even anders.

Ook de informele benadering op de beurs was goed, maar wel weten waar je over praat. Daar kunnen andere stands nog een voorbeeld aan nemen. Een hoop gebakken lucht. Een sample boekje mee gekregen, zodat ik het even kon testen op mijn produkt. Ook de opvolging, zoals je beloofd had en geen meerprijzen voor opmaak of meerprijs per kleurtje. Ik denk dat jullie goed bezig zijn en dan is de prijs ook nog eens goed."

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible