Zolemba wil de meest innovatieve e-commerceprinter van Europa worden

Met de ingebruikname van twee HP Indigo 6900 digitale persen zetten we de next step om ons tot de meest innovatieve e-commerce drukkerij van Europa te ontwikkelen. De kwaliteit en flexibiliteit van de HP Indigo digitale label persen in combinatie met de innovatieve manier van laserstansen leidt tot producten van topkwaliteit met een korte levertijd.   

Zolemba blijft innoveren

Door ons revolutionaire digitale proces bij zowel het bedrukken als stansen van het etiket zijn we in staat om de levertijd terug te brengen naar uren in plaats van dagen. Als online speler combineren we online bestelgemak (e-commerce) met een ijzersterke productiefaciliteit, wat leidt tot een hoge productkwaliteit en leversnelheid. 

 

HP Digitale Pers   

Ook in kleinere oplages maatwerk op hoogste kwaliteitsniveau.

De nieuwe HP Indigo digitale label persen maken het mogelijk om

maatwerk op het hoogste kwaliteitsniveau te leveren, ook in kleinere oplages.

Daarnaast dragen de persen bij aan het verhogen van de productiesnelheid,

dit zorgt voor snelle levertijden en een constante hoogwaardige kwaliteit.

Bovendien produceren digitale druktechnieken weinig tot geen afvalstoffen

ten opzichte van offset drukwerk, waardoor het ook nog eens goed is

voor het milieu. Daarbij is de HP Indigo erg veelzijdig en daarom geschikt

voor een breed scala aan toepassingen, zoals in-mould labeling,

shrink sleeves printing en wrap around labeling. De combinatie van de kwaliteit van de HP Indigo digitale persen samen met Zolemba’s online excellence leidt tot een unieke positie in de markt. 

 

 

Marthijn Kieneker, CEO van Zolemba, licht toe: “Met de komst van de HP digitale persen zet Zolemba de volgende stap in haar ambitie om de meest innovatieve drukkerij van Europa te worden. Samen met HP bieden wij klanten een uniek aanbod van online bestelgemak, high-quality customised etiketten én een razendsnelle levering. De toevoeging van deze digitale persen aan ons machinepark maakt het mogelijk om onze markt nog verder te verbreden.""

 

 

 

De bedrukte etiketten van Zolemba

Doormiddel van onze configurator kan elke klant zijn/haar eigen etiket ontwerpen met eindeloze mogelijkheden. Bepaal je formaat, aantal, vorm, materiaal, desgin en nog veel meer om je volledig in je behoeften te voorzien. Samen met onze DTP-specialisten zorgen we er samen voor dat jouw design tot een perfect etiket wordt gemaakt. Bekijk hieronder een voorbeeld van een uniek etiket van Stadsbrouwerij Deftige Aap die hebben gekozen voor een hele unieke stanslijn en een mooi kleurenpalet voor hun etiketten. 

 

 

 

 

Ga direct naar configurator      Vraag direct een factuur aan

 

 

Could not load //orbitvu.co/share/zLfMw3WC2XtuF6pN8M7XXF/5748040/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes

 

 

 

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible