Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Zolemba wil zich tot meest innovatieve e-commerce drukkerij van Europa ontwikkelen


Nieuws

Met de ingebruikname van twee HP Indigo 6900 digitale persen zetten we de next step om ons tot de meest innovatieve e-commerce drukkerij van Europa te ontwikkelen. De kwaliteit en flexibiliteit van de HP Indigo digitale label persen in combinatie met de innovatieve manier van laserstansen leidt tot producten van topkwaliteit met een korte levertijd.   

Door ons revolutionaire digitale proces bij zowel het bedrukken als stansen van het etiket zijn we in staat om de levertijd terug te brengen naar uren in plaats van dagen. Als online speler combineren we online bestelgemak (e-commerce) met een ijzersterke productiefaciliteit, wat leidt tot een hoge productkwaliteit en leversnelheid. 
  
Ook in kleinere oplages maatwerk op hoogste kwaliteitsniveau. De nieuwe HP Indigo digitale label persen maken het mogelijk om maatwerk op het hoogste kwaliteitsniveau te leveren, ook in kleinere oplages. Daarnaast dragen de persen bij aan het verhogen van de productiesnelheid. Ze zijn veelzijdig en daarom geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals in-mould labeling, shrink sleeves printing en wrap around labeling. De combinatie van de kwaliteit van de HP Indigo digitale persen samen met Zolemba’s online excellence leidt tot een unieke positie in de markt. 
  
Marthijn Kieneker, CEO van Zolemba, licht toe: “Met de komst van de HP digitale persen zet Zolemba de volgende stap in haar ambitie om de meest innovatieve drukkerij van Europa te worden. Samen met HP bieden wij klanten een uniek aanbod van online bestelgemak, high-quality customised etiketten én een razendsnelle levering. De toevoeging van deze digitale persen aan ons machinepark maakt het mogelijk om onze markt nog verder te verbreden. Ons enthousiaste team van professionals kan niet wachten om de eerste projecten uit de machine te zien komen!” 
  
HP Digitale Pers 

 

HP Indigo biedt printoplossingen voor de productie van digitale etiketten in alle kleuren en maten. De pers biedt ongekende veelzijdigheid en maakt het mogelijk om op een eenvoudige, efficiënte en rendabele wijze etiketten met een hoogwaardige kwaliteit te drukken, op elke gewenste oplage. Lees hier meer over HP Indigo. 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.