Zolemba is een Sprout Challenger

Afgelopen september mocht het Zolemba team vol trots de Cross Border E-Commerce Top 30 prijs in ontvangst nemen. Nu alle feestvreugde is weggeëbd staat de volgende nominatie voor de deur. Vol vreugde kunnen wij melden dat Zolemba als Sprout Challenger weer in de prijzen valt!

 

 

Prijswinnaar

 

Zolemba behoort tot de top 50 meest innovatieve bedrijven.

Als sprout challenger behoort Zolemba tot de vijftig meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland! Een Challenger vernieuwd, neemt risico’s, trekt zich niets aan van hoe dingen “horen” en slaagt erin marktaandeel af te snoepen van de gevestigde orde. Het is een grote eer om bij deze top vijftig meest innovatieve bedrijven van Nederland te horen.

 

Challengernight 2017

Van de vijftig genomineerden krijgen vier ondernemers de kans om een pitch te houden tijdens de Challengernight. De winnaar van deze avond wordt de Sprout Challenger van 2017. Wij hopen een kans te krijgen om alle bezoekers te mogen verwonderen en te overtuigen met onze pitch!

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible