12x Angles Morts Vrachtwagen - dodehoek sticker

SKU: AAM-TRUCK
170mm x 250mm 12 etiketten per pakket permanente lijm
Productbeschrijving

In Frankrijk is het verplicht sinds 1 januari 2021 om dodehoekstickers te hebben op voertuigen van boven de 3,5 ton. Deze stickers worden op voertuigen geplaatst om bestuurders bewust te maken van de dode hoek. De dode hoek verwijst naar het gebied rondom een voertuig dat niet zichtbaar is in de zij- en achteruitkijkspiegels. Het is een gevaarlijke zone waar andere weggebruikers, zoals fietsers, voetgangers of motorrijders, zich kunnen bevinden zonder dat de bestuurder ze direct kan zien.

 

Het niet naleven van deze verplichting kan leiden tot boetes en sancties in overeenstemming met de Franse verkeerswetgeving. Het is dus belangrijk voor bestuurders van voertuigen die onder deze regelgeving vallen om ervoor te zorgen dat ze de vereiste dodehoekstickers correct hebben geïnstalleerd. Door het gebruik van dodehoekstickers kunnen bestuurders beter anticiperen op mogelijke gevaren en hun rijgedrag aanpassen om ongevallen te voorkomen, met name in relatie tot fietsers, voetgangers en motorrijders die zich in de dode hoek kunnen bevinden.

Maak kennis met de Angles Morts-sticker, een essentieel veiligheidsaccessoire voor voertuigen die in Frankrijk rijden. Deze sticker heeft een afmeting van 170mm x 250mm en is voorzien van een opvallend rood kader met het woord 'Attention' in witte letters bovenaan. Binnenin de sticker vind je een geel en zwart vlak met een gestileerd kruispunt, vier driehoekige waarschuwingsborden en een afbeelding van een vrachtwagen of bus. Onderaan de sticker staan trots de woorden 'ANGLES MORTS' in hoofdletters in het zwart op een levendige gele achtergrond.

 

De Angles Morts-sticker is speciaal ontworpen voor voertuigen met hoogwaardige lak, zoals bussen, campers en vrachtwagens die op Franse wegen rijden.De sticker bestand tegen regen en wind. De sticker voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in artikel R.313-32-1 van de Franse wegcode.

Meer Minder

Productbeoordelingen

0
Nog geen review voor dit product
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Voeg een review toe

Productreviews (0)

Nog geen review voor dit product
Aantal Per stuk
1 € 19,95
€ 19,95
Direct leverbaar
Aantal
Om het milieu te sparen en verpakkingsafval te minimaliseren, is dit product alleen verkrijgbaar in verpakkingen. We hebben de door jou gekozen hoeveelheid aangepast aan de grootte van de verpakking.
  •   Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  •   Niet goed, geld terug
  •   Al meer dan 90.000 tevreden klanten
  •   Op rekening bestellen is mogelijk
Productbeschrijving

Productbeoordelingen

0
Nog geen review voor dit product
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Voeg een review toe

Productreviews (0)

Nog geen review voor dit product
Specificaties
Waarschuwingsetiketten
Behandelingsetiketten
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible