Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bixolon SLP-DX420EG ethernet

Niet meer leverbaar
Met netwerkaansluiting
Merk
Bixolon
Printtechnologie
Direct Thermisch
Aansluiting
Ethernet LAN
Aansluiting
USB
Netwerkaansluiting
Ja
Resolutie
203dpi
Max. label breedte
110mm
Max. kerndoorsnede
25mm

Prijs vanaf:

€ 259,00 Per stuk

Excl. BTW

Meer informatie

Het netwerkmodel van onze Bixolon labelprinters is de Bixolon SLP-DX420EG ethernet. Deze direct thermische labelprinter is één van de modernste desktop apparaten van Bixolon. Een groot voordeel van de Bixolon SLP-DX420EG ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt. De labelprinter is geschikt voor etiketten van 20 tot 110 mm breed. Deze Bixolon labelprinter print 178mm per seconde. De labelprinter maakt gebruik van de direct thermische printtechnologie waardoor er geen inkt, toner of inktlint nodig is. Tevens beschikt deze printer zowel over de SLCS, BPG-Z en BPL-E programmeertalen, waarmee u de printer aanstuurt. Een printresolutie van 203 dpi zorgt voor indrukwekkende etiketten. De printer beschikt over een parallelle, seriële en USB poort. De SLP-DX420G ethernet is geschikt voor PC, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10. De SLP-DX420EG Ethernet wordt exclusief USB aansluiting geleverd.


* Voor MAC bestaat geen officiële driver en ondersteuning voor deze printer. Via CUPS kan een compatible driver worden geïnstalleerd zodat de printer wel kan worden aangestuurd met MAC.

 

Download gratis uw Bixolon SLP-DX420EG ethernet handleiding.

 

Handleiding

Het netwerk model van onze Bixolon printers is de Bixolon SLP-DX420EG ethernet. Deze direct thermische printer is één van de modernste desktopapparaten van Bixolon. Een groot voordeel van de Bixolon SLP-DX420EG ethernet is dat hij over een netwerkaansluiting beschikt.

 

Deze printer wordt geleverd zonder USB kabel. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

 

Deze printer is geschikt voor rollen met een 25mm kern. Met gebruik van onze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken.

Specificaties

Merk

Bixolon

Printtechnologie

Direct Thermisch

Printerserie

Bixolon SLP-DX420G

Aansluiting

Ethernet LAN

USB

Netwerkaansluiting

Ja

Resolutie

203dpi

Max. label breedte

110mm

Max. kerndoorsnede

25mm

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.