Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Transparante etiketten

Zolemba is gespecialiseerd in de productie van transparante stickers en etiketten op rol. Denk hierbij aan blanco etiketten op rol, thermische etiketten op rol en nog veel meer! Zolemba levert compatible labels van veel topmerken. Zo ook de transparante Dymo etiketten en transparante Seiko etiketten.


Naast de thermische etiketten en de kunststof etiketten zijn de etiketten van Zolemba ook in transparant materiaal te verkrijgen. Dit is een doorzichtig materiaal en uitstekend geschikt voor het produceren van transparante etiketten. Transparante stickers, ofwel doorzichtige etiketten, zijn in verschillende afmetingen te krijgen.


De doorzichtige stickers zijn nagenoeg onzichtbaar. Deze transparante labels zijn veelzijdig en daarom erg populair. Het is ideaal als de achtergrond van uw product zichtbaar moet blijven. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld bieretiketten of wijnetiketten of andere producten waarbij de inhoud zichtbaar dient te blijven en het visuele aspect zeer belangrijk is.

Transparante Dymo Etiketten

Zolemba heeft verschillende soorten transparante adresetiketten, waaronder ook thermische transparante etiketten. Deze zijn o.a. van het merk Dymo. Deze Dymo transparante etiketten worden ook wel de Dymo 99010 compatible transparant en de Dymo 99013 compatible genoemd.


De Dymo 99013 heeft een formaat van 89mm x 36mm en de Dymo 99010 transparant heeft een formaat van 89mm x 28mm. Deze transparante etiketten passen in bijna alle Dymo labelprinters. Het zijn geen originele Dymo etiketten, maar compatible etiketten. De etiketten van Zolemba functioneren net zo goed als de originele etiketten van Dymo. Het enige verschil is dat je veel minder betaald voor de compatible etiketten.


Eigen productie transparante stickervellen

Zolemba produceert alle transparante etiketten en transparante stickerrollen op haar eigen productielocatie in Haaksbergen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen en functioneren onze compatible labels net zo goed als de labels van de originele merken. Bij Zolemba krijg je labels en etiketten van uitstekende kwaliteit, maar dan voor een scherpe prijs.


Transparante etiketten bestellen

Bij Zolemba bestel je makkelijk en snel transparante stickers op rol van de beste kwaliteit. Doordat we onze eigen transparante labels produceren kunnen we een snelle levering garanderen. Denk je eraan om je transparante etiketten te bestellen voor 21.00 uur? Dan ontvang je jouw transparante labels al de volgende werkdag!

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.7/5
Al meer dan 90.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.