Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Star TSP700II

Merk
Star
Printtechnologie
Direct Thermisch
Aansluiting
USB
Max. rol diameter
100mm
Netwerkaansluiting
Nee
Max. kerndoorsnede
25,4mm
Extra Options
Autosnijmes
Levertijd
Geleverd binnen 1 werkdag
Levering
Alleen op werkdagen

Prijs vanaf:

€ 279,00 Per stuk

Excl. BTW

Aantal
Korting
Per stuk
vanaf 1
€ 279,00
Totaal prijs
€ 279,00
Bestellen
Direct leverbaar

Wereldwijd voorzien wij
0
bedrijven van etiketten

Meer informatie

De Star labelprinter TSP700II is één van de snelste bonprinters in zijn klasse voor barcodes, bonnen, etiketten en tickets. De Star TSP700II heeft een afdruksnelheid van maximaal 250mm per seconde en een dubbele afdrukdichtheid met een resolutie van 16x8 dots/mm (406x203 dpi), middels thermische printtechnologie waardoor er geen toner of inktlint nodig is. Hierdoor bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit gedrukte barcodes en afbeeldingen. Via de optionele tweekleurige print, kunnen uw klanten logo's, speciale aanbiedingen of promoties op de voorgrond brengen, waardoor de ontvangsten een hogere waarde krijgen. In de Star TSP700II passen rollen van 82,5mm, 80mm en 58mm breedte tot een diameter van 100 mm. De rollen kunnen heel makkelijk en snel worden vervangen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Dankzij het 'Drop-In-&-Print' systeem kan de gebruiker de nieuwe papierrol heel makkelijk plaatsen in de printer. Externe papierinvoer en papiersoorten tot 0,15 mm zijn geen probleem. Het geïntegreerde automatische snijmes completeert de functie voor het afdrukken. Zelfs bonpapier met een hoger gramgewicht gaat moeiteloos en netjes, in gedeeltelijke of volledige cuts. De TSP700II is geschikt voor PC en Mac, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10, Mac OS X 10.5 of hoger.

 

Download hier gratis uw Star TSP700II handleiding.

De Star labelprinter TSP700II is één van de snelste bonprinters in zijn klasse voor barcodes, bonnen, etiketten en tickets. De Star TSP700II heeft een afdruksnelheid van maximaal 250mm per seconde en een dubbele afdrukdichtheid met een resolutie van 16x8 dots/mm (406x203 dpi), middels thermische printtechnologie waardoor er geen toner of inktlint nodig is.

Deze printer wordt geleverd zonder Ac Dc adapter en USB kabel. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

Specificaties

Merk

Star

Printtechnologie

Direct Thermisch

Printerserie

Star TSP700II

Aansluiting

USB

Printer type

Desktop printers

Max. rol diameter

100mm

Netwerkaansluiting

Nee

Max. kerndoorsnede

25,4mm

Extra Options

Autosnijmes

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.