Externe Rolhouder voor Labelprinters

SKU: LA-EX-HOLDER
Productbeschrijving

Met deze externe rolhouder kunt u een grotere rol met 76mm kern gebruiken. De rolhouder plaatst u achter uw labelprinter, waardoor u meer etiketten kunt printen per rol en minder vaak hoeft te wisselen. Ideaal wanneer u veel etiketten per dag verbruikt.

 

Let op: de levertijd van dit product kan afwijken van onze standaard levertijden.

Externe Rolhouder voor Labelprinters

De externe rolhouder is te gebruiken in combinatie met alle soorten printers van onder andere Zebra, Bixolon, Epson, Godex en Toshiba, waar alleen kleine rollen (kern 25mm) in passen. De externe rolhouder zorgt ervoor dat u ook grote rollen kunt gebruiken, met een kern van 76mm. Op deze rollen zitten meer etiketten, waardoor u minder vaak van etiketrol hoeft te wisselen.

 

De levertijd van dit product kan afwijken van onze standaard levertijden.

 

Meer Minder
Reviews
Aantal Per stuk
1 € 59,99
€ 59,99
Direct leverbaar
Aantal
Om het milieu te sparen en verpakkingsafval te minimaliseren, is dit product alleen verkrijgbaar in verpakkingen. We hebben de door jou gekozen hoeveelheid aangepast aan de grootte van de verpakking.
  • Onbedrukte etiketten voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Niet goed, geld terug
  • Al meer dan 90.000 tevreden klanten
  • Op rekening bestellen is mogelijk
Productbeschrijving
Reviews
Specificaties
Apparatuur
Houders
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible