Tapedispenser

SKU: TA-DIS
Productbeschrijving

 

Uw Tape dispenser koopt u snel en gemakkelijk bij Zolemba!

De tapedispenser is voorzien van een stalen frame met hard plastic handvat. De rollen tape zijn snel en eenvoudig te verwisselen. Het gekartelde mes op de tape dispenser maakt het mogelijk om tape gemakkelijk af te snijden. Daarnaast houdt het mes de tape ook nog eens in de ideale startpositie. Door gebruik te maken van deze tape dispenser houdt u één hand vrij om uw pakket stabiel te houden.

 

De grijs rode tape dispenser van Zolemba heeft een flexibele touch-flap die het tape na strijkt en onder spanning zet tijdens het afsnijden. Hierdoor blijft uw tape rimpelvrij en krijgt uw kartonnen doos een strakke afdichting. De flexibele rem op de tapehouder beïnvloedt de afrolsnelheid voor een optimaal resultaat.

Meer Minder
Reviews
Aantal Per stuk
1 € 9,50
€ 9,50
Direct leverbaar
Aantal
Om het milieu te sparen en verpakkingsafval te minimaliseren, is dit product alleen verkrijgbaar in verpakkingen. We hebben de door jou gekozen hoeveelheid aangepast aan de grootte van de verpakking.
  • Onbedrukte etiketten voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Niet goed, geld terug
  • Al meer dan 90.000 tevreden klanten
  • Op rekening bestellen is mogelijk
Productbeschrijving
Reviews
Specificaties
Overig
Tape
Onlangs bekeken
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible