Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Stickers online laten maken

 

Uw stickers laat u online voordelig maken bij Zolemba. Het is namelijk bij Zolemba mogelijk uw stickers geheel naar wens te samenstellen en laten drukken. Met behulp van onze handige online ontwerp tool laat u uw eigen stickers maken voor uw onderneming. Stickers zijn voor vele doeleinden en toepassingen te gebruiken. Het is voor elke toepassing mogelijk uw stickers online bij Zolemba te laten maken. Zoals waarschijnlijk wel bekend is, is een sticker vaak van papier of kunststof gemaakt. Het stuk papier of kunststof is dan aan de achterzijde voorzien van een lijmlaag. Voor de lijmlaag kan een permanente of niet permanente (verwijderbare) lijmsoort gekozen worden. Vaak wordt een sticker voorzien van tekst of een afbeelding van uw onderneming.

 

Zolemba heeft speciaal voor u een online ontwerp tool ontwikkeld. Met deze ontwerptool kunt u binnen 1 minuut uw stickers naar wens online laten maken. Nadat u op bestellen heeft geklikt gaan wij direct aan de slag met het produceren van uw stickers.

 

U kunt naast zelf online stickers laten maken ook kiezen voor beveiligingsstickers. Beveiligingsstickers zijn stickers die voornamelijk bestaan uit een duidelijke afbeelding. Beveiligingsstickers zijn bedoeld zodat medewerkers en of vervoerders in 1 oogopslag een eventueel gevaar kunnen herkennen hiervoor kunt u bijvoorbeeld gevarenstickers gebruiken. Beveiligingsstickers zijn veelal voorzien van Engelse teksten zodat de stickers internationaal gebruikt kunnen worden. Ook beveiligingsstickers kunt u online laten maken bij Zolemba.

 

Stickers komen in alle soorten en maten voor. De maat van een sticker is natuurlijk zeer afhankelijk van de door u gekozen toepassing. U kunt alle eigen stickers online laten maken in elke gewenste maat en vorm. Kleine stickers zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld aan te geven wie de eigenaar van een product is of wat de inhoud ergens van is. Daarnaast zijn kleine stickers zeer goed te gebruiken om de houdbaarheidsdatum van een product aan te geven. Ook kunnen de kleine stickers worden gebruikt als versiering. Zelfs op muren van bijvoorbeeld kinderkamers worden tegenwoordig vaak stickers gebruikt als decoratie. Deze stickers worden ook wel interieurstickers genoemd. Stickers in alle kleuren en maten als decoratie stickers kunnen ook voor op het raam worden besteld. Raamstickers kunnen ook geheel op maat worden geproduceerd. Raamstickers hebben naar bijkomend voordeel dat ze geen lijmresten achter laten wanneer deze van het raam verwijdert worden.

 

Bij Zolemba is het mogelijk alle formaten en vormen stickers online te bestellen. Afhankelijk van uw wens en toepassing zijn de specificaties geheel naar wens aan te passen. Het is met onze handige online ontwerptool mogelijk elk gewenst ontwerp door te geven en bestellen. U kunt dit doen in 10 simpele stappen:

 

Stap 1: Afmeting en aantal etiketten

Uw etiket kan alle mogelijke vormen bevatten, zoals een vierkant, driehoek, cirkel of ovaal. Een speciale vorm zoals u die zelf heeft bedacht, is voor ons geen enkel probleem. Bij de breedte geeft u de maximale breedte van uw ontwerp/ stanslijn aan, ongeacht de vorm. Bij de hoogte geeft u de maximale hoogte van uw ontwerp/stanslijn aan, ongeacht de vorm. Wij ronden standaard de hoeken af met een radius van max. 2mm.

 

Stap 2: Vorm van uw etiket

Uw etiket kan alle mogelijke vormen bevatten, zoals een vierkant, driehoek, cirkel of ovaal. Een speciale vorm zoals u die zelf heeft bedacht is voor ons geen enkel probleem. De nettomaat van uw etiket geeft u aan d.m.v. een stanslijn. Klik hier voor meer informatie.

 

Stap 3: Materiaal

Er zijn verschillende soorten materialen waar u uit kunt kiezen. Hieronder een kleine samenvatting van de verschillende soorten: Papier (onze voordeligste keuze) Papier wordt voornamelijk gebruikt voor etiketten die niet duurzaam hoeven te zijn. Deze etiketten zijn te scheuren en zijn niet krasvast. Wordt veel gebruikt bij diepvries producten, waterflesjes, wijnflessen en diverse kartonnen verpakkingen. Ook geschikt voor etiketten die later nog een bedrukking krijgen d.m.v. een thermal transfer printer. Niet geschikt voor buiten. Klik hier voor meer informatie. PP (ons meest bestelde materiaal) PP (Poly Propyleen) is een plastic dat mooi glanst en een chique uitstraling heeft. Wordt veel gebruikt bij producten die in het zicht staan zoals saladebakjes, sausflessen, huishoudelijke artikelen en veiligheids vermeldingen. Dit materiaal is krasvast, waterafstotend en scheurt niet. Geschikt voor binnen als buiten. Klik hier voor meer informatie. PET (bijzonder sterk materiaal) PET (Polyester) heeft een uitzonderlijke mooie print kwaliteit. De transparante variant is glashelder en wordt veel gebruikt voor producten met een mooie uitstraling, zoals we die veel zien in de cosmetische en pharmaceutische industrie. Geschikt voor zowel binnen als buiten en bij veel temperaturen van -40°C tot +180°C. Klik hier voor meer informatie. LET OP: kiest u voor een gekleurd of transparant materiaal enheeft u de kleur WIT in uw ontwerp verwerkt (tekst, vorm of foto) vink dan WIT + FULL COLOUR aan. Anders is de witte tekst, vorm of foto niet zichtbaar op het etiket.

 

Stap 4: Lijmsoort

Permanent (het meest gebruikte lijmsoort) Dit is onze standaard belijming en heeft een goede hechting op alle standaard applicaties. Een gladde ondergrond is gewenst. Klik hier voor meer informatie. Extra permanent (extra sterke lijm) Extra permanente lijm wordt veel gebruikt voor op kleding, matten en zeer ruwe ondergronden. Standaard permanente lijm is hier niet sterk genoeg voor. Deze lijm heeft een zeer hoge initiële hechting. Klik hier voor meer informatie. Verwijderbaar (afneembare lijm) Verwijderbare lijm kiest u als u het etiket wilt verwijderen/afnemen zonder dat het lijmresten achterlaat op uw product. Het heeft een goede hechting op een grote verscheidenheid van materialen. Klik hier voor meer informatie. Diepvries (uitermate geschikt voor koude oppervlakken) Diepvrieslijm heeft een goede hechting op diverse materialen en koude oppervlakken. Ontworpen voor toepassingen waar zeer hoge initiële hechting nodig is. Bestendig tegen temperaturen van -40ºC tot +60ºC. Klik hier voor meer informatie. Ultra sterk (geschikt voor zeer ruweonderdelen) Ultra sterke lijm bestaat uit hotmelt. Dit is een lijmsoort op basis van rubber. Uitstekende hechting op bijvoorbeeld vloerbedekking, gordijnstoffen, golfkarton. Klik hier voor meer informatie. Ultra removable (geschikt voor gladde voorwerpen). Ultra removable lijm, ook wel afneembare lijm, bestaat uit acryl (waterbasis) met uitstekende verwijderbaarheid. Zeer eenvoudig te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Klik hier voor meer informatie.

 

Stap 5: Kerndoorsnede (diameter)

Dit is het formaat kern wat wij gebruiken om uw etiket mee op te wikkelen. Standaard hanteren wij 76mm.

 

Stap 6: Wikkeling

Hier kiest u hoe u uw etiket opgerold wilt hebben: etiket aan de binnenzijde, buitenzijde, overdwars etc.

 

Stap 7: Totale aantal etiketten per model

Hier geeft u aan hoeveel verschillende designs u heeft met het door u ingegeven formaat + het aantal etiketten u per design wenst.

 

Stap 8: Aantal etiketten per rol

Hier kunt u aangeven hoeveel etiketten u maximaal op een rol wilt hebben. Standaard doen wij wat voor u prijstechnisch het voordeligste is.

 

Stap 9: Bedrukking

Op etiketten die gedrukt worden op een metallic, fluoriserende of transparante materiaalsoort kan een dekwit worden aangebracht. Op de plek waar dekwit in het bestand is aangegeven wordt eerst een laag wit gedrukt. De kleur die hier vervolgens overheen geprint wordt komt ‘kleurechter’ en duidelijker naar voren.

 

Stap 10: Verzendtijd

Hier ziet u uw staffelprijzen en kunt u uw aantallen nog aanpassen. Tevens kunt u hier een keuze maken voor de verzendtijd. Standaard verzenden wij binnen 24 uur. De levertijd van DPD komt hier nog bovenop.

 

Stickers online laten maken doet u dus bij Zolemba. Hier bent u aan het juiste adres en kunt u goedkoop en online stickers laten maken. De keuze aan materialen is zeer divers. Denk hierbij aan papier, film en plastic. Papier bestaat onder andere uit vellum, thermal transfer en direct thermisch eco en top. Film en plastic bestaan daarentegen uit PP, PE, PET en PVD. Wanneer u een simpele maar goede sticker nodig heeft kunt u bijvoorbeeld kiezen voor wit papier. Dit is de meest voordelige keuze. Dit materiaal is geschikt voor vele ondergronden. De voortreffelijke kleefkracht van onze stickers maakt het mogelijk om de stickers op elk gewenste ondergrond te plakken. Of u uw sticker nu op textiel, leer of kunststof plakt. De stickers zullen jarenlang goed blijven zitten. Ook kunnen papieren stickers op gelakt metaal en gelakt hout worden geplakt. Papieren stickers zijn niet buiten te gebruiken, dit in verband met vochtige weersomstandigheden. Ook op rubber, ongelakt hout en ruwe kartonsoorten zijn papieren stickers niet te gebruiken.

 

Er is ook zilver metallic papier verkrijgbaar. Dit zilver metallic papier heeft dezelfde kwaliteiten als het witte papier. Daarbij komt dat het een zeer luxe professionele uitstraling heeft. U kunt ook kiezen voor een kunststof materiaal bijvoorbeeld Polypropyleen. Dit materiaal is uiterst geschikt wanneer de sticker die u bij ons besteld lang mee moet gaan. Dit materiaal is kras- en waterbestendig. Hierdoor zijn stickers gemaakt van zilver metallic papier zeer goed te gebruiken op bijvoorbeeld ordnermappen. Ook is zilver metallic papier kleurvast. Voor gebruik buiten is dit materiaal ook te gebruiken. Stickers gemaakt met Polypropyleen scheuren niet en hebben een lange levensduur. Ook Poly Propyleen is in zilver metallic uitvoering te verkrijgen. Dit materiaal heeft dezelfde uitstekende kwaliteiten als het witte Polypropyleen. De zilver metallic uitvoering is zeer geschikt wanneer u uw stickers een extra luxe uitstraling wilt geven.

 

Zelf goedkoop stickers maken kan bij Zolemba. Zolemba maakt gebruik van eigen machines om uw online stickers te maken. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid machinepark. Onze Jetrion 4900 gebruikt een lasertechniek waardoor elk ontwerp gemaakt kan worden. Er worden dus ook geen stans en clichékosten in rekening gebracht. Hierin hebben wij de productie van al onze producten in eigen beheer. Met de eigen productie zijn wij in staat alle gewenste opties in uw persoonlijke sticker op maat te verwerken. Wij maken gebruik van zeer geavanceerde machines. Hiermee kunnen wij alle stickers laten maken. Goedkoop maar goede kwaliteit is waar wij voor staan. Deze beschikken over de nieuwste technologieën en maken van de nieuwste software gebruik. Full

color bedrukking met een hoge kleurechtheid voor het mooiste resultaat. Onze Jetrion 4900 maakt gebruikt van het CMYK kleurenpallet. Deze bestaat uit Cyaan, Magenta, Yellow en Key (zwart). Daarnaast kan de kleur wit toegevoegd worden om de gemengde kleur lichter te maken. Met deze vijf kleuren kan onze machine full color bedrukken en is de kleurechtheid niet te onderscheiden.

 

Snijden gebeurt met een laser. Deze laser werkt uiterst precies, hierdoor is elke vorm uit te snijden. Het snijden met laser behoeft geen enkele stansplaat. U hoeft hiervoor dus ook geen extra kosten te betalen. Eigen productie heeft natuurlijk ook als groot voordeel dat u rechtstreeks bij de producent besteld. U heeft dus niet te maken bij een met een tussenleverancier. Dit scheelt u geld en tijd. Wij adresseren rechtstreeks aan u. Na de productie ontvangt u de door u samengestelde stickers direct thuis. Wanneer u stickers online laat maken bij Zolemba kunt u rekenen op een kwaliteitsproduct.

 

Wij werken met de beste machines voor de beste resultaten. Dit zorgt er ook voor dat wij ook regelmatig controles uit kunnen voeren. Ons team is gespecialiseerd in het produceren van stickers en etiketten. Uw sticker wordt altijd getest en gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit sticker. Wij vinden bij de lage prijs die wij hanteren de kwaliteit minstens zo belangrijk. Door middel van deze controles houden wij dan ook ons kwaliteitsniveau op peil. U heeft dus kwalitatief hoogwaardige stickers tegen een scherpe prijs. Stickers online laten maken bij Zolemba heeft voor u dan ook vele voordelen. U bestelt voor een altijd lage prijs de beste sticker.

 

De voordelen van Zolemba op een rijtje:

 

Snelle levering

De levering van stickers op maat bij Zolemba is standaard 24 uur.

 

Lage prijzen

Door de eigen productie kan Zolemba stickers geheel op maat voor de laagste prijs aanbieden.

 

Alles digitaal

Door gebruik te maken van de beste machines die digitaal printen garanderen wij een hoge kwaliteit productie

 

Geen stans -en clichékosten

De stickers die wij produceren worden met behulp van laser gesneden. Er zijn dus geen stansplaten nodig. Kosten hiervoor worden niet gemaakt en dus niet doorberekend.

 

Goede service

Wij zijn voor u altijd bereikbaar. Met vragen of voor advies kunt u altijd bij één van onze behulpzame medewerkers terecht.

 

Eigen machinepark

Alles in eigen beheer en telkens in ontwikkeling met nieuwe technieken en producten. Hierdoor blijven wij voldoen aan de vraag van uw branche.

 

Een veel voorkomende toepassing van stickers binnen bedrijven is het gebruik van stickers als adresstickers. Het is mogelijk om bij Zolemba adresstickers te maken die voorzien zijn van uw full color bedrijfslogo of verzendgegevens. Al onze stickers besteld u op rol. Hierdoor is het mogelijk een deels bedrukte sticker online te laten maken die u vervolgens nog verder kunt bedrukken in uw eigen labelprinter. Stickers op rol zorgen ook voor een grote gebruiksvriendelijkheid. Een rol met stickers is handzaam en zorgt ervoor dat uw stickers netjes blijven. Stickers op rol bewaart u dus kreukvrij.

 

Zolemba bestaat uit ervaren en gedreven medewerkers. Naast de kwaliteit van onze producten vinden wij service ook erg belangrijk. Alle medewerkers zijn opgeleid om voor elke branche en sector een passende sticker te zoeken.

 

De door u samengestelde stickers moeten dan ook aan uw wensen voldoen. Daarom zijn wij voor u altijd bereikbaar. U kunt bij één van onze vriendelijke medewerkers terecht met uw vragen. Ook wanneer u niet weet hoe u goedkoopste stickers online moet ontwerpen of een vraag heeft over de

verschillende opties kunt u gerust contact opnemen. Dit is dé plek om stickers online te kopen. Ook voor vragen over al onze andere producten kunt u bij onze

ervaren medewerkers terecht. Behalve ‘gewone’ stickers op maat laten maken kunt u bijvoorbeeld ook grote stickers laten maken. Wij staan altijd voor u klaar. Wanneer u er behoefte aan heeft kunnen wij u direct voorzien van een passend advies.

 

U kunt vandaag nog uw goedkope stickers laten maken op maat en profiteer van alle voordelen die Zolemba u te bieden heeft. Wist u dat Zolemba jarenlange ervaring heeft in stickers printen? U kunt bijvoorbeeld stickers samenstellen ten behoeve van uw onderneming. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een full color logo of bijvoorbeeld een kortingssticker. U kunt in drie simpele stappen zelf stickers maken zoals bijvoorbeeld een laptop stickers. Laptop stickers maken gaat eenvoudig en snel met onze handige online ontwerp tool. Laptop stickers kunt u achterop uw laptop plakken. Veelal worden stripfiguren, futuristische afbeeldingen of bloemen gebruikt als laptop sticker. Mocht u vragen hebben over laptop stickers, adresstickers, gevarenstickers of een van onze andere stickers. Aarzel dan niet en neem gerust contact op met een van onze collega’s. Zij zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken voor etiketteer taak.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.