Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Zelf stickers maken

 

Zelf stickers maken is mogelijk bij Zolemba! Zeer eenvoudig en snel maakt u uw eigen etiket. In 10 eenvoudige stappen maakt u zelf stickers met onze online ontwerptool. In deze ontwerptool is het mogelijk vele verschillende opties precies naar wens te selecteren. U kunt een keuze maken uit verschillende formaten, vormen en materialen. Ook specifieke wensen zoals lijmsoort en kerndoorsnede zijn te kiezen. U kunt direct uw eigen stickers samenstellen.

Online zelf stickers maken

U kunt online zelf stickers maken bij Zolemba. Dit gaat simpel en snel in 10 stappen.

 

Stap 1: Afmeting en aantal etiketten

Uw etiket kan alle mogelijke vormen bevatten, zoals een vierkant, driehoek, cirkel of ovaal. Een speciale vorm zoals u die zelf heeft bedacht, is voor ons geen enkel probleem. Bij de breedte geeft u de maximale breedte van uw ontwerp/stanslijn aan, ongeacht de vorm. Bij de hoogte geeft u de maximale hoogte van uw ontwerp/stanslijn aan, ongeacht de vorm. Wij ronden standaard de hoeken af met een radius van max. 2mm.

 

Stap 2: Vorm van uw etiket

Uw etiket kan alle mogelijke vormen bevatten, zoals een vierkant, driehoek, cirkel of ovaal. Een speciale vorm zoals u die zelf heeft bedacht is voor ons geen enkel probleem. De nettomaat van uw etiket geeft u aan d.m.v. een stanslijn. Klik hier voor meer informatie.

 

Stap 3: Materiaal

Er zijn verschillende soorten materialen waar u uit kunt kiezen. Hieronder een kleine samenvatting van de verschillende soorten: Papier (onze voordeligste keuze) Papier wordt voornamelijk gebruikt voor etiketten die niet duurzaam hoeven te zijn. Deze etiketten zijn te scheuren en zijn niet krasvast. Wordt veel gebruikt bij diepvries producten, waterflesjes, wijnflessen en diverse kartonnen verpakkingen. Ook geschikt voor etiketten die later nog een bedrukking krijgen d.m.v. een thermal transfer printer. Niet geschikt voor buiten. Klik hier voor meer informatie. PP (ons meest bestelde materiaal) PP (Poly Propyleen) is een plastic dat mooi glanst en een chique uitstraling heeft. Wordt veel gebruikt bij producten die in het zicht staan zoals saladebakjes, sausflessen, huishoudelijke artikelen en veiligheids vermeldingen. Dit materiaal is krasvast, waterafstotend en scheurt niet. Geschikt voor binnen als buiten. Klik hier voor meer informatie. PET (bijzonder sterk materiaal) PET (Polyester) heeft een uitzonderlijke mooie print kwaliteit. De transparante variant is glashelder en wordt veel gebruikt voor producten met een mooie uitstraling, zoals we die veel zien in de cosmetische en pharmaceutische industrie. Geschikt voor zowel binnen als buiten en bij veel temperaturen van -40°C tot +180°C. Klik hier voor meer informatie. LET OP: kiest u voor een gekleurd of transparant materiaal enheeft u de kleur WIT in uw ontwerp verwerkt (tekst, vorm of foto) vink dan WIT + FULL COLOUR aan. Anders is de witte tekst, vorm of foto niet zichtbaar op het etiket.

 

Stap 4: Lijmsoort

Permanent (het meest gebruikte lijmsoort) Dit is onze standaard belijming en heeft een goede hechting op alle standaard applicaties. Een gladde ondergrond is gewenst. Klik hier voor meer informatie. Extra permanent (extra sterke lijm) Extra permanente lijm wordt veel gebruikt voor op kleding, matten en zeer ruwe ondergronden. Standaard permanente lijm is hier niet sterk genoeg voor. Deze lijm heeft een zeer hoge initiële hechting. Klik hier voor meer informatie. Verwijderbaar (afneembare lijm) Verwijderbare lijm kiest u als u het etiket wilt verwijderen/afnemen zonder dat het lijmresten achterlaat op uw product. Het heeft een goede hechting op een grote verscheidenheid van materialen. Klik hier voor meer informatie. Diepvries (uitermate geschikt voor koude oppervlakken) Diepvrieslijm heeft een goede hechting op diverse materialen en koude oppervlakken. Ontworpen voor toepassingen waar zeer hoge initiële hechting nodig is. Bestendig tegen temperaturen van -40ºC tot +60ºC. Klik hier voor meer informatie. Ultra sterk (geschikt voor zeer ruweonderdelen) Ultra sterke lijm bestaat uit hotmelt. Dit is een lijmsoort op basis van rubber. Uitstekende hechting op bijvoorbeeld vloerbedekking, gordijnstoffen, golfkarton. Klik hier voor meer informatie. Ultra removable (geschikt voor gladde voorwerpen). Ultra removable lijm, ook wel afneembare lijm, bestaat uit acryl (waterbasis) met uitstekende verwijderbaarheid. Zeer eenvoudig te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven. Klik hier voor meer informatie.

 

Stap 5: Kerndoorsnede (diameter)

Dit is het formaat kern wat wij gebruiken om uw etiket mee op te wikkelen. Standaard hanteren wij 76mm.

 

Stap 6: Wikkeling

Hier kiest u hoe u uw etiket opgerold wilt hebben: etiket aan de binnenzijde, buitenzijde, overdwars etc.

 

Stap 7: Totale aantal etiketten per model

Hier geeft u aan hoeveel verschillende designs u heeft met het door u ingegeven formaat + het aantal etiketten u per design wenst.

 

Stap 8: Aantal etiketten per rol

Hier kunt u aangeven hoeveel etiketten u maximaal op een rol wilt hebben. Standaard doen wij wat voor u prijstechnisch het voordeligste is.

 

Stap 9: Bedrukking

Op etiketten die gedrukt worden op een metallic, fluoriserende of transparante materiaalsoort kan een dekwit worden aangebracht. Op de plek waar dekwit in het bestand is aangegeven wordt eerst een laag wit gedrukt. De kleur die hier vervolgens overheen geprint wordt komt ‘kleurechter’ en duidelijker naar voren.

 

Stap 10: Verzendtijd

Hier ziet u uw staffelprijzen en kunt u uw aantallen nog aanpassen. Tevens kunt u hier een keuze maken voor de verzendtijd. Standaard verzenden wij binnen 24 uur. De levertijd van DPD komt hier nog bovenop.

 

Wij produceren zelf op locatie in Haaksbergen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde machines. Wij drukken en printen alles digitaal. Snijden doen wij door middel van een laser. Dit maakt het snijden uiterst precies. Het is voor ons dan ook mogelijk elke gewenste vorm sticker te maken. Ook hebben wij door het snijden met laser geen stansplaten meer nodig. U hoeft dus nooit cliché en stanskosten te betalen.

 

Onze machines beschikken over de nieuwste software. Een hoge kwaliteit full color bedrukking printen wij hiermee. Wij gebruiken alleen de beste technieken wanneer wij uw stickers printen. Uw bedrijfslogo of andere full color bedrukking komt dus altijd tot zijn recht. Wacht dus niet langer en begin direct met zelf stickers maken. U beschikt dan over een hoogwaardig product voor een lage prijs met een korte levertijd. U besteld direct bij de producent hierdoor kunnen wij het u zo voordelig mogelijk aanbieden. Een ander voordeel van bestellen bij Zolemba is dat u kunt rekenen op een korte levertijd. Wij leveren namelijk rechtstreeks aan u.

 

Alle productie hebben wij in eigen beheer. Dt stelt ons in staat altijd een toeziend oog te hebben op de kwaliteit van onze producten. Wij kunnen op deze manier een contact kwaliteitsniveau behouden. Regelmatige controles worden uitgevoerd door ons specialistenteam. Stickers worden getest alvorens ze naar u worden verstuurd. U kunt dus zeker zijn van een product van hoge kwaliteit wanneer u ervoor kiest bij Zolemba zelf stickers te maken.

 

Wanneer u behoefte heeft aan informatie over zelf stickers maken of op zoek bent naar een advies op maat bel dan met onze klantenservice. Een vriendelijke medewerker zal u altijd te woord staan en u zo gewenst voorzien van een passend advies. Behalve met vragen over zelf stickers maken kunt u ook met vragen over onze andere producten terecht.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.