Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Het coronavirus

Het Coronavirus (COVID-19) leidt tot wereldwijde ingrijpende maatregelen met grote gevolgen voor de maatschappij.  Deze maatregelen hebben invloed op alle onderdelen in het maatschappelijk leven.  

Ook Zolemba heeft zijn dienstverlening aangepast en diverse maatregelen genomen om deze bijzondere omstandigheden verstandig het hoofd te bieden. Met dit bericht willen we je persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die we al genomen hebben om de risico’s te beperken en aan de andere kant de bestellingen op tijd bij je te krijgen zoals je dat van ons gewend bent. 

Maatregelen

Wij hebben de volgende reeks maatregelen genomen om de impact van het Coronavirus op onze leveringen zoveel mogelijk te beperken:

 

  • Extra hygiëne maatregelen bedrijfsbreed
  • Beperken onderling persoonlijk contact 
  • Thuiswerken waar mogelijk
  • Gescheiden ploegwisseling
  • Grondstoffen voorraden ruim aangevuld
  • Dagelijks overleg crisisteam

 

Natuurlijk volgen wij de laatste aanwijzingen met betrekking tot hygiëne en veiligheid van de overheid direct op. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten hebben de hoogste prioriteit bij Zolemba. Met de genomen maatregelen hebben wij de risico's zo veel mogelijk beperkt en kunnen wij continuïteit van levering garanderen.     

 

Productie en levering

Zolemba produceert dankzij een eigen machinepark ook in deze tijden onverminderd door. Ons magazijn staat vol met grondstoffen waarmee wij de labels produceren. Wij werken met Nederlandse leveranciers en producenten van grondstoffen, hierdoor heeft het Coronavirus geen directe gevolgen voor de productie van onze labels. 

De levertijden worden gegarandeerd. Onze betrouwbare partner DHL levert de pakketten volgens de normale dienstregeling uit. Om besmettingsgevaar te voorkomen kan het zijn dat de pakketvervoerder zelf tekent voor ontvangst van jouw pakket.

 

Bedrukte labels en etiketten

Ook de productie van onze bedrukte labels gaat onverminderd door. Ons enthousiaste DTP team staat voor je klaar om je te assisteren bij alle vragen die betrekking hebben op jouw ontwerp.

 

Klantenservice

Voor onze klantenservice gelden onze normale openingstijden van 8:30 tot 17:00 uur. Uiteraard zijn zij ook via e-mail bereikbaar.

 

service@zolemba.nl (NL)

service@zolemba.be (BE)

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze klantenservice.  +31 (0)53-7370160.

Namens het gehele Zolemba team wensen we jullie het allerbeste toe. Wij zijn er voor jullie als je ons nodig hebt.

 

 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.