Zebra ZD220D printer + 500 blanco IATA UN-etiketten 100mm x 100mm

SKU: VSP-ZD220-IATA-UN-BLANCO
IATA UN starterspakket 1 roll IATA UN Blanco 100mm x 100mm 500 etiketten incl. gratis templates
Productbeschrijving

Package deal: Zebra ZD220D IATA UN-etiketten
Deze package deal bestaat uit de Zebra ZD220 labelprinter + 500 blanco IATA UN-etiketten voor een voordelige prijs. Met ons ZD220D-printer starterspakket is het eenvoudig om zelf IATA-etiketten voor lithiumbatterijen te printen. Bij het transport van elektronische apparaten met lithiumbatterijen is het verplicht om het IATA Lithium Batteries etiket te gebruiken, inclusief contactinformatie. Onze starterspakket maakt het gemakkelijk om deze labels met persoonlijke gegevens te produceren.
Bespaar tijd en moeite bij het verzenden van lithiumbatterijen. Download de templates en bestel het Zebra ZD220 printer + 500 Blanco IATA UN-etiketten starterspakket voor het eenvoudig printen van IATA UN-etiketten met je eigen contactgegevens.

1. Bestel de etiketten met rode rand
2. Download de gratis Word templates
3. Voeg je telefoonnummer toe op de template
4. Druk het template op het etiket.

Specificaties
De Zebra ZD220D levert met een afdrukresolutie van 203 dpi heldere en goed leesbare etiketten, wat cruciaal is bij verzendingen waar duidelijkheid van essentieel belang is. Met een printsnelheid van 102mm per seconde kan de ZD220D efficiënt tot 40 verzendetiketten per minuut produceren. Deze printer ondersteunt etiketten van 25mm tot 104mm breed, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen. De benodigde kerndoorsnede voor etiketten is 25mm, en de maximale roldiameter is 127mm. Voor verdere informatie over deze printer, bekijk het datasheet van de Zebra ZD220D.

Compatibiliteit
De Zebra ZD220D is compatibel met verschillende etiketmerken, zoals Zebra, Dymo, Seiko, Bixolon, Star en Sato, op voorwaarde dat deze een kern van 25mm hebben en het formaat wordt ondersteund door de ZD220D.

Installatie
Problemen met het installeren van je ZD220D printer? Bekijk onze blog waarin we stap voor stap de installatie en kalibratie van een Zebra printer met je doornemen!

Vragen?
Loop je tegen problemen aan bij het gebruik van deze printer of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Meer Minder

Productbeoordelingen

0
Nog geen review voor dit product
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Voeg een review toe

Productreviews (0)

Nog geen review voor dit product
Aantal Per stuk
1 € 189,95
€ 189,95
Direct leverbaar
Aantal
Om het milieu te sparen en verpakkingsafval te minimaliseren, is dit product alleen verkrijgbaar in verpakkingen. We hebben de door jou gekozen hoeveelheid aangepast aan de grootte van de verpakking.
  •   Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  •   Niet goed, geld terug
  •   Al meer dan 90.000 tevreden klanten
  •   Op rekening bestellen is mogelijk
Productbeschrijving

Productbeoordelingen

0
Nog geen review voor dit product
5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Voeg een review toe

Productreviews (0)

Nog geen review voor dit product
Specificaties
Merk
Zebra
Printerserie
Zebra ZD220
Met printer
Ja
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible